Mladić 4 km plutao na komadu odvaljenog pristaništa

Objavljeno: 12. 6. 2016 u 17:09h

Londonski turista završio je na komadu doka koji se odvalio u luci Nju Džersija i otplovio četiri kilometra.

Arman Radž Munglani (19) probudio se u pola tri ujutro po lokalnom vremenu i odlučio da prošeta dokom i posmatra izlazak sunca.

Radoznali mladić pao je u luci zajedno sa komadom drveta i plovio duže od dva sata, nekim čudom je uspio da zaobiđe velike brodove koji su išli ka pristaništu.

“Pokušao sam da manevrišem, ali je struja bila suviše snažna i odnijela me je dalje. Prošao sam pored velikih barži, kruzera… Mislio sam da sam gotov”, kaže Munglani.

U vodu mu je ispao novčanik, a telefon se pokvasio, pa nije mogao da pozove pomoć. Pao je u takav očaj da je pokušavao da osuši telefon upaljačem.

Bio je toliko uplašen, da je zapisao čak i oproštajno pismo porodici i prijateljima u knjižici koju je imao u džepu.

Poslije oko dva sata, telefon je proradio i Munglani je konačno uspio da pozove policiju. Za 10 minuta došla su prva dva spasilačka broda.

“Bio sam srećan kao dijete u poslastičarnici. Vrištao sam od sreće. Mislim da su mi i oči zasuzile”, kaže mladić.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/mladic-4-km-plutao-na-komadu-odvaljenog-pristanista/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])