Ovce se napasle marihuane i postale zvijeri!

Objavljeno: 26. 5. 2016 u 10:38h

Stado ovaca u dolini Svonsi u Južnom Velsu nabasalo je na marihuanu pored puta i napaslo se kanabisa “za sve pare”. Mirne životinje su se potom potpuno transformisale, a seljani još ne mogu da dođu sebi!

Ovce, koje simbolišu dobrotu, nevinost, plemenitost i mir, podivljale su pod dejstvom marihuane i “psihotičnim divljanjem” izazvale haos u mirnom selu Ridipendi.

Zabezeknuti seljani su u čudu gledali pomahnitale ovce, od kojih su neke provaljivale u kuće, dok su druge u bunilu istrčavale ispred automobila koji su ih gazili.

“Stado ovaca je izazvalo nevolju. Ovce su upadale u bašte, čak i u kuće, a jedna spavaća soba je potpuno razvaljena”, rekao je predstavnik lokalne zajednice Ioan Ričard.

Marihuana je bačena pored puta, pošto je zatvorena ilegalna laboratorija za uzgajanje indijske konoplje, a Ričard je naveo da se seljani boje da bi i ostale ovce iz sela mogle da se napasu kanabisa pored puta.

“Bojim se i da pomislim šta bi moglo da se dogodi ako sve pojedu – doživjeli bismo teror psihotičnih ovaca u cijelom selu”, kaže Ričard.

Ričard se sada svom snagom bori protiv učestalnog bacanja otpada pored seoskog puta, a kap koja je prelila čašu su ostaci laboratorije za proizvodnju marihuane, pronađeni u blizini raskrsnice kod Salem Čapela u blizini Ridipendija.

“Rekao sam članovima lokalnog savjeta da se uvjere da je policija pozvana prije uklanjanja dokaza koji ukazuju da je riječ o napuštenom kompleksu za uzgoj marihuane”, rekao je Ričard.

Portparol savjeta u Svonsiju rekao je da je marihuana danas uklonjena ali nije mogao da potvrdi da se ovce nisu ponovo napasle konoplje.

“Obavjestili smo policiju čim je incident prijavljen i otišli smo na lice mjesta. Marihuana je uklonjena, ali apelujemo na sve koji imaju bilo kakva saznanja o tome ko bi mogao biti umješan u proizvodnju marihuane na tom mjestu da nam to i jave ili da pozovu policiju Južnog Velsa”, rekao je portparol.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/ovce-se-napasle-marihuane-i-postale-zvijeri/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot