Nesreća u Formuli 3: Vozači jedva izvukli živu glavu (Video)

Objavljeno: 24. 5. 2016 u 08:58h

Na prvoj trci sezone u Formuli 3 u Austriji došlo je do apokaliptične scene kada su se sudarili Peter Li Zhi Cong i Ryan Tveter.

Pastor Maldonado je ‘mala beba’ kada su u pitanju sljedeća dvojica. Pa čak i ako ste mislili da je sudar Lewisa Hamiltona i Nice Rosberga na VN Španije bio spektakularan, ovaj je još gori.

Na prvoj trci sezone za vikend u Formuli 3 u Austriji došlo je do apokaliptične scene kada su se sudarili Peter Li Zhi Cong i Ryan Tveter. Tačnije, Li Chong je naletio na Tvetera, koji je nešto ranije izletio sa staze i uspio se vratiti.

Da stvar bude gora, treći vozač, Pedro Piquet nije uspio da zakoči na vrijeme nakon sudara pa je i on učestvovao u koliziji. Na sreću, niko od vozača nije stradao, a pomalo zastrašujući prizor možete pogledati na priloženoj snimci.

https://youtu.be/W5Nul-lConM

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/nesreca-u-formuli-3-vozaci-jedva-izvukli-zivu-glavu-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])