Po drugi put osvojio milion dolara na lutriji

Objavljeno: 12. 5. 2016 u 10:00h

Jedan muškarac koji je po drugi put osvojio milion dolara na lutriji rekao je da je pomislio da je to “nemoguće”.

Zvaničnici lutrije otkrili su ime muškarca koji je dvostruki dobitnik na lutriji, navodeći da je u pitanju 48-godišnji stolar Brus Mađistro.

Stanovnik Lindenhersta u američkoj saveznoj državi Njujork rekao je da “čak ni on nije mogao da vjeruje” kada je shvatio da je ponovo dobio na lutriji.

Prema njegovim riječima, predstavnica lutrije Jolanda Vega rekla mu je na ceremoniji prilikom uručivanja čeka za prethodni dobitak 2012. godine da “uvijek postoji šansa” da ponovo dobije na lutriji.

Ljudi koji su dva puta dobili na lutriji su rijetki, ali se to i ranije dešavalo.

Dobitnik, koji je udovac, rekao je da planira da podijeli svoje bogatstvo s porodicom i “uživa u životu” sa svojom novom vjerenicom.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/po-drugi-put-osvojio-milion-dolara-na-lutriji/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])