Turistička atrakcija: Pivo iz fontane

Objavljeno: 13. 2. 2016 u 13:26h

Grad Žalec u Sloveniji ima nevjerovatan plan za privlačenje turista!

Zaboravite na fontane koje viđate svuda po svijetu jer će ovaj slovenački grad imati fontanu iz koje će umjesto vode izlaziti pivo.

Gradić Žalec, koji ima samo oko 4.800 stanovnika, biće prvi evropski grad koji će imati ovakvu fontanu, a izgradnja će koštati oko 350.000 evra.

Fontana će biti smještena u gradskom parku, a turisti koji požele da se posluže pivom, moraće da plate šest evra i dobiće ga u šolji od dva decilitra, ukrašenu motivima ovog grada.

Inače, Žalec je poznat kao “dolina zelenog zlata”, zbog obilja hmelja.

Za sada još uvijek nema govora o tome kada će početi radovi na izgradnji pivske fontane, a ni kada će turisti moći da “gucnu” pivo odavde.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/turisticka-atrakcija-pivo-iz-fontane/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot