“Krvav” je to dinar: Pad voditeljke u programu uživo podigao publiku na noge (Video)

Objavljeno: 11. 2. 2016 u 09:50h

Igranje oko šipke nije nimalo lako, iako možda tako izgleda.

Ovakav pristup ovoj zahtjevnoj disciplini imala je i prezenterka francuskog šou-programa “Vendredi Tout Es Permis“ Lauri Tilemen.

U ovom programu je nastupla profesionalna igračica “pul densinga“, a nakon nje voditeljka je željela da pokaže svoje zavidne pokrete. Lauri je krenula samouvjereno, ali završilo veoma bolno po nju.

Srećom, nije se ozbiljnije povrijedila, iako je pad bio bolan. Pošto je udarila glavom o pod željela je svima do dokaže da je dobro, pa je pogađala koliko prstiju vidi na ruci njenog kolege.

Pogledajte video:

https://youtu.be/c4LZL_dnnPc

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/krvav-je-to-dinar-pad-voditeljke-u-programu-uzivo-podigao-publiku-na-noge-video/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])