Dream watch 5: Meteorski sat od 408.000 evra (Foto)

Objavljeno: 11. 2. 2016 u 12:43h

Poznati časovničarski brend, De Bethune, predstavio je svoju novu, futurističku kreaciju…

Ovaj sat čudnog dizajna nosi naziv Dream Watch 5 i moramo priznati da nas je njegov izgled zaista iznenadio. Ovo je definitivno unikatan sat koji nikada do sada nismo vidjeli. Njegov futuristički dizajn napravljen je po uzoru na meterosko kamenje, a kućište zanimljivog oblika po sebi ima naslikane zvezde i galaksije koje će vam pružiti osjećaj da je cijeli svemir vaš.

Dream Watch 5 je nevjerovatno otporan i izdržljiv, jer je napravljen od titanijuma. Ovo je zaista pravo časovničarsko remek djelo za koje je bilo potrebno mnogo sati kako bi se ostvarilo. Sat ima veoma jednostavne i osnovne funkcije pa na malom brojčaniku možete vidjeti oznake za sate i minute koje se pomjeraju. Glavni fokus usmjeren je na ogromno i interesantno kućište koje izgleda kao svemirski brod na vašem zglobu.

Ovaj časovnik će definitivno učiniti da budete glavna tema razgovora na svakom okupljanju ili skupu.

Informacije o mehanizmu koji se nalazi u ovom kućištu nažalost nemamo, ali znamo da je širina ovog kućišta 50 mm, što je prilično velika dimenzija za sat.

Ovakvo remek djelo, naravno, ne dolazi po jeftinoj cijeni, pa će ovaj sat biti vaš ako uspijete da sakupite 408.000 €.

Izvor: luxlife.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/dream-watch-5-meteorski-sat-od-408-000-evra/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot