Profesionalnom penjaču žena presjekla uže na 8 spratu jer joj je pomjerio antenu

Objavljeno: 7. 2. 2016 u 08:13h

Profesionalni penjač u Moskvi preživio je pad sa osmog sprata nakon što mu je gnijevna žena presjekla uže za koje je bio pričvršćen tokom renoviranja zgrade u kojoj ona stanuje, a pogubni ishod je izbjegao zahvaljujući dodatnom bezbjednosnom užetu, samo par metara od zemlje.

Između penjača Maksima Merkuševa i 49-godišnje žene je, prema juče objavljenim detaljima slučaja koji se dogodio 31. januara, neposredno prije incidenta došlo do rasprave, preneo je “Raša tudej”, pozivajući se na saopštenje Istražne komisije moskovskog regiona.

Požalivši se da joj je tim profesionalnih penjača oštetio TV antenu tokom izvođenja radova na zgradi u kojoj stanuje, žena je upozorila Maksima da će mu presjeći uže.

“Izašla je dok sam radio kod njenog balkona i rekla da ćemo morati da joj popravimo antenu ako je uništimo. Onda je počela da psuje preteći da će mi presjeći uže ako ne siđem”, rekao je Maksim za ruski novinski sajt “Lajfnjuz”.

Jedan od njegovih kolega čuo je raspravu i dodao Maksimu dodatno uže.

Maksim kaže da ona nije očekivala da će uže pući tako brzo, te da je željela samo da ga uplaši i malo ga zasjekla, ne sluteći šta će uslijediti.

Sutradan mu se, kako kaže, kroz suze izvinila.

“Bio sam prestrašen. Nikad mi se u životu tako nešto nije dogodilo. Isprva nisam čak ni bio svijestan šta se dogodilo. Najprije sam zaboravio na taj događaj, a onda sam počeo da razmišljam o tome…Moglo je da bude i gore”, zaključio je Maksim.

O ovom incidentu pokrenuta je krivična istraga, a žena je u pritvoru na osnovu optužbi za “pokušaj ubistva”, saopštila je Istražna komisija.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/profesionalnom-penjacu-zena-presjekla-uze-na-8-spratu-jer-joj-je-pomjerio-antenu/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])