Ovo se desi kada kradete auto vrijedan 300.000 dolara (VIDEO)

Objavljeno: 7. 2. 2016 u 12:03h

Ako se nešto čini previše dobrim da bi bilo istina, onda vjerovatno i nije istina. U to su se najbolje uvjerile žrtve jednog Jutjubera pokušavajući da se odvezu u njegovom Meklaren 650S Spajderu.

Džo Saldas je poznat po postavljanju skrivenih kamera i pravljenju šala na račun lakovjernih ljudi, a ovog puta mu je kao zamka poslužio auto vrijedan 300.000 dolara.

On je parkirao Meklaren 650S Spajder na vidno mjesto i ostavio ključeve u njemu. Malo ko bi odolio ovakvom izazovu, a oni koji su pokušali da ukradu auto i bukvalno su doživjeli šok jer je ključ bio povezan sa ogrlicom sa električnim škovima.

Na snimku se vide četvorica momaka koji su se najpre samo divili automobilu, neki su ga slikali, a kada su vidjeli ključ pokušali su ili da odvezu auto ili da jednostavno probaju i čuju zvuk moćne mašine.

Međutim, tada je Saldas daljinskim upravljačem puštao struju kroz ogrlicu povezanu sa ključem.

Momci koji su postavili skrivenu kameru su se odlično zabavili

Neki od njih su psovali i vikali tako prodrmani strujom, a jedan je odmah iskočio iz auta.

Zanimljivo je da se na komandnoj tabli čak i vidi postavljena go pro kamera koja je sve zabeležila ali potencijalni lopovi je nisu ni primijetili, vjerovatno misleći kakva ih je sreća zadesila što su pronašli otključan automobil.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/automobilizam/ovo-se-desi-kada-kradete-auto-vrijedan-300-000-dolara-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])