Šta omiljena vrsta pice govori o vašem karakteru?

Objavljeno: 23. 11. 2015 u 08:48h

Pica je omiljena hrana mnogih ljudi, koju je lako napraviti kao i poručiti.

Omiljeni ukus, međutim, može otkriti mnogo toga o vašem karakteru. Saznajte šta govori o vama:

Margarita

Osobe koje najviše vole originalnu napuljsku picu (sos od paradajza, mocarela i bosiljak) vole da idu utabanim stazama i teško trpe promjene. Znaju šta žele, vole provjerene stvari i uvijek igraju na sigurno.

Peperoni

Pica začinjena kulenom i ljutim dodacima opisuje pomalo lijenje osobe koje vole sigurnost. One uživaju u svom svijetu u koji su dobro došli svi koji će prihvatiti njihove uslove. Najviše vole da u toplini doma uživaju u filmu, ili igrama uz dobro društvo.

Vegetarijana

Osobe koje najviše uživaju u pici bez mesa, obogaćenoj povrćem su mirne i staložene, ne vole da se ističu ni u društvu, ni na radnom mjestu. Izbjegavaju sukobe i ne vole velike promjene u životu.

Havaji ili pica sa tunjevinom

Ukusna pica s dodatkom egzotičnog ananasa opisuje osobe koje vole da rizikuju. Uživaju u promjenama, imaju svoja pravila i ne haju za društvene norme.

Kaprićoza

Osobe koje uživaju u klasičnoj šunka-sir-pečurke varijanti pice u životu najviše cijene sigurnost i ravnotežu. Vole da isprobavaju i nove stvari, ali se uvijek se vraćaju na staro. Vrlo su umjerene i ne pretjeruju ni u čemu.

Pica s mesom

Ukusna pica dodatno obogaćena bolonjeze sosom, piletinom ili kobasicama opisuje osobu koja uživa u svemu što dotakne, a naročito hrani i društvu. Ima birani krug prijatelja i teško sklapa nova prijateljstva. Partner im je najbolji prijatelj, a ponekad se mogu osjećati usamljeno.

Pica s pršutom i rukolom

Osobe koje uživaju u ovakvom zalogaju uživaju i u životu. Elegantne su i prefinjene, vole putovanja i nove izazove. Prate trendove i vole da isprobavaju nove stvari. Društvene su i vesele.

Izvor: dnevnik.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/sta-omiljena-vrsta-pice-govori-o-vasem-karakteru/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])