Najčudnije stvari koje su gosti radili u hotelima

Objavljeno: 20. 11. 2015 u 11:26h

Osim džangrizavih gostiju, povremene prosute čaše vina i izgubljenih punjača za mobilne telefone, zaposleni u hotelima ponekad se suočavaju i sa malo većim problemima.

Na Reditu je hotelskim radnicima nedavno postavljeno pitanje koja je najneobičnija ili najneprijatnija situacija sa kojom su se suočili u karijeri. Odgovori su bili vrlo raznoliki, piše britanski “Telegraf”.

Jedna od najpopularnijih je priča o gostu kojeg je osoblje hotela nazvalo “Čovjek sa pitama”. On bi iznajmio sobu, platio je, dao depozit od 100 dolara, a zatim bi sutradan napustio hotel, ne odjavivši se. Kada bi osoblje otišlo da provjeri sobu, na podu kupatila uvijek bi našlo ostatke ‘nekoliko skupih pita’. Muškarac se nikad ne bi vratio po depozit, a uz njegovo ime dodata je oznaka ‘ne iznajmljivati sobu ovoj osobi’. Međutim, dotični gospodin nastavio je da iznajmljuje sobe, mjenjajući ime prilikom svake nove posjete.

“Jednom smo u njegovoj sobi zatekli pocijepanu listu na kojoj su iznova i iznova bile ispisane reči ‘pita’ i ‘pantalone’”, napisao je korisnik Redita.

U drugom slučaju, do osoblja je u 11 sati uveče došla žena koja je pitala da li bi neko mogao da otvori teretanu za nju. Osoblje je mislilo da je gospođa jednostavno ‘noćna ptica’, pa su joj izašli u susret. Ali, to nije bio razlog.

“Otišao sam do teretane opet oko tri ujutro kako bih zaključao vrata i shvatio da je gospođa od pokretne trake za trčanje napravila krevet i tu zaspala. Ispostavilo se da se posvađala sa suprugom, pa je potražila drugo mjesto za spavanje, nije željela da legne pored njega”, navodi izvor.

Nažalost, nisu svi incidenti ovako ‘benignog’ karaktera. U drugom hotelu gost je razmazao feces po podu toaleta, a kada mu je ispostavljen veliki račun za čišćenje, zaprijetio je da će napisati negativnu recenziju na internetu.

Jedna korisnica navodi da joj se u toku noćne smjene desilo da u hodniku naiđe na par koji je snimao porno-film, dok je drugi korisnik bio više nego iznenađen kada je u sobi na krevetu zatekao ženu u donjem vešu, oko koje je stajalo sedam muškaraca koji su takođe na sebi imali samo donji veš.

Zanimljiv je i slučaj dame koja se žalila na to da ‘voda u WC šolji ima previše mjehurića’. Prije nego što je osoblje stiglo da je zaustavi, otišla je do sobe i u čaši za vino kao dokaz donijela do recepcije uzorak vode u kojem su u međuvremenu svi mjehurići nestali.

“Pa, bila je puna mjehurića prije samo jedan minut”, prokomentarisala je.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/najcudnije-stvari-koje-su-gosti-radili-u-hotelima/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])