Saobraćajna apokalipsa u Kini: Ovo je pravi kolaps (VIDEO)

Objavljeno: 8. 10. 2015 u 12:17h

Izluđuju vas saobraćajne gužve na naplatnim rampama tokom ljeta i novogodišnjih i božićnih praznika? Zamislite onda kroz kakvu agoniju prolaze ovi kineski vozači koji se vraćaju kući nakon jednonedeljnog kolektivnog odmora.

Na desetine potpuno zakrčenih saobraćajnih traka koje se protežu kilometrima, epilog su završetka kineskog nacionalnog praznika koji traje od 1. do 7. oktobra.

Prave razmjere saobraćajne apokalipse koja se svake godine događa na prilazima velikih gradova vidljive su tek na snimcima iz vazduha:

Ovi kadrovi zabiljeleženi su u utorak, 6. oktobra, na 2.273 km dugačkom autoputu Peking – Hong Kong – Makao, u blizini Hong Konga.

Međutim, gužve koje nastaju na prilazima velikih gradova ne treba da čude ako se zna da je prema podacima Nacionalne turističke organizacije tokom praznika na put krenulo čak 750 miliona Kineza.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/saobracajna-apokalipsa-u-kini-ovo-je-pravi-kolaps-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot