Ono što prvo ugledate na slici otkriva vašu blisku budućnost

Objavljeno: 7. 10. 2015 u 11:38h

Ovaj kratki psihološki test će vam kroz jednu minutu otkriti šta vas čeka u bliskoj budućnosti.

l

Lice

U vašem životu su na pomolu velike promjene. Oslobodite se svih okova, otkačite sidro prošlosti, odsjecite užad i razvijte jedra. Izabrali ste pravi smjer za sretan život.

Cvijeće

Ako ste prvo ugledali cvijeće, sve čestitke. To označava da će se u vašem životu pojaviti mala (a možda i veća) pobjeda. Ovo može biti uspjeh na poslu, povišica, nagrada, a možda ćete dobiti na lutriji.

Gola djevojka

Ona u ovom testu simbolizuje nove društvene veze. Čekaju vas nova vrlo važna poznanstva, zato, ako vas neko poziva da se sastanete, uradite to, novo poznanstvo bit će vrlo bitno za vas.

Insekt

Uočili ste prvo bubicu na slici? Ona donosi sreću. Problemi, koji su za vas predstavljali teret će se ubrzo riješiti. Čeka vas uspjeh na finansijskom planu, dobro sklopljeni poslovi, odlični rezultati rada, uopšte – poslovni uspjeh.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/ono-sto-prvo-ugledate-na-slici-otkriva-vasu-blisku-buducnost/||claudebot