Beskućnik bodibilder i sa 50 godina uvijek nađe mjesto za trening (Video)

Objavljeno: 7. 10. 2015 u 11:49h

Žaka Sajah (50) iz Francuske svakodnevno vježba, jer želi da izgleda dobro, ali ne ideu teretanu, nego vježba na ulicama, gdje i živi. Ovaj beskućnik želi da održi svoj izgled bez obzira na to što je ostao bez krova nad glavom.

“Vježbao sam u svojoj sobi, trenirao karate, dizao sam tegove, trenirao džudo, bio sam pravi atletičar”, kaže on.

On se osjeća lijepo kada vidi da i sa svojih 50 godina tako dobro izgleda.

“Moram da imam jako tijelo i zato što sam na ulici, jer da nemam, možda bih bio mrtav”, priča on.

Drugi beskućnici mu se dive zbog njegovog izgleda, a mnogi koji ga vide dok vježba na ulici zastaju i posmatraju ga, na šta se on navikao.

Kako sam kaže, izbacio je suvišnu vodu iz organizma i nema sala, jer se hrani uglavnom pasuljem i kupusom.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/beskucnik-bodibilder-i-sa-50-godina-uvijek-nade-mjesto-za-trening-video/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot