I Ameri imaju svog Blažu: Medvjedu gurnuo ruku u usta pa ga pustio na slobodu

Objavljeno: 6. 10. 2015 u 14:50h

Čejs Delvo (26) lovio je s bratom u jednoj šumi u Montani (SAD) kada je na njih naišao medvjed.

Zvijer ga je oborila na zemlju i ujela za potiljak i nogu, ali je Čejs čak i u tako bezizlaznoj situaciji uspio da se sjeti jednog članka koji je pročitao u novinama o tome kako se životinje lako zagrcnu.

Odlučio je da cijelu ruku gurne pravo u grlo medvjeda.

“Uspio sam! Medvjed je otišao poslije toga”, rekao je Delvo za Tribune.

Brat ga je potom odveo u bolnicu gdje su mu konstatovane brojne povrede zbog kojih trenutno samo na glavi ima gotovo 200 šavova.

“Samo želim da naglasim da nije medvjed kriv. Bio je uplašen koliko i ja”, rekao je Delvo.

Slična borba se, podsjetimo, odigrala 2013. godine i kod nas, kad je Gačanin Blažo Grković uspio da pobijedi medvjeda, kad ga je napao dok je čuvao ovce. Za razliku od Amerikanca, hrabri Blažo, koji je poslije postao prava medijska zvijezda, zadavio ga je golim rukama.

Izvor: banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/i-ameri-imaju-svog-blazu-medvjedu-gurnuo-ruku-u-usta-pa-ga-pustio-na-slobodu/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot