Džinovska anakonda pronađena nasred puta (Video)

Objavljeno: 2. 10. 2015 u 13:50h

Velika zelena anakonda, dugačka najmanje sedam metara, pronađena je prije nekoliko dana pregažena na putu u Brazilu.

Nagađa se da je ogromnu životinju pregazio kamion, a prema njenom položaju je utvrđeno da se kretala prema rijeci u kojoj se često kupaju djeca.

Koliko je zmija bila teška lokalni mediji nisu objavili, ali da baš i nije bila ‘pero laka kategorija’, potvrđuje i zapis na kojem možemo vidjeti da je morala da interveniše vučna služba.

Pogledajte o kakvom je to ogromnom primerku riječ, ali vas ujedno i upozoravamo da vam nije pametno da gledate video ukoliko se bojite tih životinja. Naime, ova anakonda kao da je izgmizala upravo iz nekog horor filma.

https://youtu.be/XV7e_BjmPVk

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/dzinovska-anakonda-pronadena-nasred-puta-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])