Preživio je udar munje, a onda osvojio milion dolara na lotu

Objavljeno: 26. 7. 2015 u 15:39h

Šanse da čovjek preživi udar munje i dobije na lotu su jedan naprema 2,6 bilijuna. Sretni dobitnik Peter McCathie kaže da će ženu odvesti na drugi medeni mjesec.

Kanađanin Peter McCathie preživio je udar munje i dobio je milijun kanadskih dolara na lotu. Peter i njegova suradnica Diana Miller dobitni listić platili su samo tri dolara i prošli tjedan osvojili jackpot. No za Petera to nije prvi put u životu da je imao nevjerojatnu sreću. Dok je bio tinejdžer preživio je udar munje.

“Tada sam imao 14 godina. Bio je sunčan dan i bili smo na izletu brodom. Odjednom su se navukli oblaci. Pogodila me munja” rekao je Peter za CTVNews. Godinama kasnije osvojio je jackpot. Šanse da čovjek preživi udar munje i dobije na lotu su jedan naprema 2,6 bilijuna, tvrdi matematičarka Sophie Leger.

“To je gotovo nemoguće, ali se ipak dogodilo. Peter je dokaz da je u životu izgleda sve ipak moguće” kaže Leger. Peter kaže da će osvojenim novcem svoju suprugu s kojom je već 30 godina u braku odvesti na drugo bračno putovanje. Sreća je u obitelji McCathie izgleda nasljedna jer je i Peterova kći preživjela udar groma.

https://youtu.be/CLlPfmAtOaQ

Izvor: 24sata.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/prezivio-je-udar-munje-a-onda-osvojio-milion-dolara-na-lotu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])