Srpski automobil oduševio Amerikance: Star je 25 godina, ali i dalje juri 140 km/h (Video)

Objavljeno: 7. 7. 2015 u 11:26h

Ekipa jednog od najvećih američkih sajtova za polovne automobile „Edmunds“ testirala je našeg Juga i s njim prešla put od 1.435 kilometara.

Naime, oni su Jugića iz 1989. godine pazarili za 950 dolara, a uz njega su dobili upozorenje da nije preporučljivo da prelaze toliko dugačak put.

Ipak, oni su krenuli od Boisea u Ajdaru, pa sve do Los Anđelesa i tom prilikom testirali maksimalnu brzinu Juga koja je iznosila 140 km/h.

Srećom, problema nije bilo, a osim Juga ovi momci su kupili i neke balkanske prehrambene proizvode.

Pogledajte kako je izgledala njihova avantura u Jugu.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/automobilizam/srpski-automobil-odusevio-amerikance-star-je-25-godina-ali-i-dalje-juri-140-kmh-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])