Ovaj telefon košta više od pojedinih automobila (Video)

Objavljeno: 30. 6. 2015 u 11:49h

Vertu je poznat po svojim preskupim, low-tech uređajima. Neki modeli ove kompanije koštaju hiljade dolara, a novi Vertu Signature for Bentley telefon dolazi sa cijenom od preko 22.000 dolara.

Ovo je najnoviji telefon koji dolazi iz partnerstva kompanija Vertu i proizvođača luksuznih automobila Bentley. Naravno, ukoliko vozite Bentley, cijena ovog telefona vam i ne izgleda prevelika.

Zanimljivo je da ovogodišnja verzija Vertuovog ekstravagantnog dodatka za Bentley nije čak ni smartfon. U pitanju je klasičan mobilni telefon, bez touchscreena, sa alfanumeričkom tastaturom i sa Series 40 softverom. Signature for Bentley je modeliran prema Mulsanne Speed modelu kompanije Bentley. Telefon ima ispoliranu završnicu od nerđajućeg čelika, kao i jastučić od ugljeničnih vlakana koji okružuje zvučnik.

Tehničke specifikacije nisu reprezentativne i uključuju 2-inčni displej od safira, 4GB interne memorije, Wi-Fi i Bluetooth podršku, 1050mAh bateriju (koja omogućava do 300 sati u standby modu). Vertu omogućava kupcima da sami izaberu dizajn telefona, koji će odgovarati dizajnu njihovog automobila. Vertu Signature for Bentley telefon će se u prodaji naći od septembra.

Izvor: benchmark.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/ovaj-telefon-kosta-vise-od-pojedinih-automobila-video/||claudebot