Seksualne zanimljivosti koje možda niste znali

Objavljeno: 6. 3. 2015 u 14:20h

Da li ste ikada čuli nešto o seksu u šta niste mogli da povjerujete? Postoji toliko činjenica koje djeluju kao sve, samo ne istinite.

1. Osim genitalija i grudi, unutrašnjost nozdrva je jedini dio tijela koji se znoji tokom seksualnog odnosa zbog toga što je od istog erektilnog tkiva kao i penis.

2. Pored ljudi, u oralnom seksu uživaju čite, hijene i koze.

3. Johan Džejkob Veker, ljekar, je 1609. godine prijavio da je pronašao leš u Bolonji sa dva penisa (stanje koje je poznato kao difalija). Od tada je prijavljeno oko 100 slučajeva difalije.

4. Sperma miša je duža nego sperma slona.

5. Skoro svi sisari osim ljudi (npr. medvjedi i psi) imaju kost u penisu.

6. Pored 3 supruga i brojnih ljubavnika, psihijatar je pomogao seks ikoni XX vijeka, Merilin Monro, da postigne svoj prvi orgazam i to kratko prije smrti.

7. Postoji dosta sličnosti između klitorisa i oka. Oblikovani su kao riblja kost i dugi oko 7 centimetara.

8. Fransoa For, bivši francuski predsjednik je 1899. godine umro tokom oralnog seksa. Kada je njegova partnerka shvatila da je „krut“ iz pogrešnih razloga, doživjela je traumu, ukočila joj se vilica i tek u bolnici su je odvojili od pokojnog predsjednika.

9. Trutovi (muške pčele) imaju seks samo jednom u životu, jer im je penis načinjen od tkiva koje se kida nakon odnosa.

10. Kada je Kapetan Kuk posjetio kraljevinu Tongu 1777. godine, kralj Fatahefi Paula je bio zauzet oduzimajući nevinost djevicama u kraljevini, jer je vjerovao da je to njegova kraljevska dužnost. Smatra se da je deflorisao oko 37.800 djevojaka i nikada nije spavao sa istom ženom više od jednom.

11. Iscrpno istraživanje kompanije “Džonson i Džonson” je, posmatrajući 1.587 parova, došlo do zaključka da je vrijeme potrebno za orgazam kod muškaraca tačno 7.3 minuta od penetracije.

12. U Indoneziji je kazna za masturbaciju odrubljivanje glave.

13. Ženka stjenice nema genitalni otvor. Ona se oplodi tako što je mužjak probode svojim genitalijama u tijelo.

14. Karmin je prema vjerovanju nastao u Egiptu gde su bludne žene bojile usne u crveno da bi izgledale kao vagina.

15. Klitoris je jedini organ koji ima samo jednu svrhu – užitak.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/seksualne-zanimljivosti-koje-mozda-niste-znali/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])