Bliznakinje sa različitom bojom kože? (Foto)

Objavljeno: 2. 3. 2015 u 16:48h

Lusi i Marija Ailmer su 18-godišnje bliznakinje iz Gloučestera koje imaju različitu boju kože.

Lusi ima izrazito svijetlu kožu i prirodno plavu kosu, dok je Marija tamna i ima kovrdžavu kosu. Razlog tome je što je njena majka crnkinja porijeklom sa Jamajke, a otac Vins je bjelac.

Razlika između njih dvije gotovo je nevjerovatna. Iako vam na prvi pogled zvuči nevjerovatno, one su zaista upečatljive bliznakinje. Djevojke su rođene sa različitom bojom kože upravo zbog svog mješovitog porijekla. Iako to nije čest slučaj u svijetu, ipak se dešava.

Djevojke su rođene u januaru 1997. godine, a njihova majka bila je zapanjena kada je prvi put vidjela bliznakinje. Plavokosa Lusi, koja živi sa svojom porodicom u Gloučesteru, rekla je da je to bio veliki šok za njenu mamu.

“Nije mogla da vjeruje da smo toliko različite. Kada nas je babica vidjela, isto je ostala bez teksta”.

b2

Njihovi mama i tata razišli su se ubrzo nakon što su one rođene. Lusi i Marija imaju i stariju braću i sestre.

“Naša braća i sestre imaju kožu koja je između moje i Marijine, a nas dvije smo bukvalno na suprotnim krajevima spektra”, rekla je Lusi. “Ali moja baka ima engleski roze ten, baš kao i moj”, dodala je ona.

“Niko nikada ne vjeruje da smo bliznakinje. Čak i kada smo se oblačile slično, mi još uvijek ne izgledamo kao sestre, a kamoli bliznakinje. Prijatelji su nas čak molili da im pokažemo krštenice”, kroz osmjeh je rekla Lusi.

Takođe, interesovanja bliznakinja različita su kao i izgled. Lusi proučava umjetnost i dizajn na koledžu Gloučester dok Marija studira pravo na Heltenham koledžu.

b3

Izvor: Kurir

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/bliznakinje-sa-razlicitom-bojom-koze-foto/||claudebot