Lažni bankomat izluđivao klijente

Objavljeno: 18. 1. 2012 u 12:56h

Uzimanje novca sa bankomata je u novije vrijeme postala svakodnevna rutina. Međutim, šaljivdžije su pronašle način kako da razbiju monotoniju bar za nekoliko klijenata.

Bankomat

Bankomat

Lažni bankomat je sadržavao kameru i bio je povezan sa radio uređajem preko kojeg je ‘instuktor’ davao naredbe u ime bankomata. Naredbe su izluđivale klijente. Umjesto standardnog ukucavanja pin koda, klijenti su bili primorani da ga izgovaraju naglas, te ponavljaju glasnije. Uplašeni klijenti su se zabrinuto osvrtali oko sebe kako bi se uvjerili da niko nije čuo.

Bankomat se cijenkao sa jednim gospodinom, jednu djevojku je pitao da li voli pop muziku, a drugoj je čak tražio broj telefona. Izbezumljeni klijenti, nakon što su saznali da je riječ o skrivenoj kameri, samo su se nasmijali.

Pogledajte video!

http://www.youtube.com/watch?v=Dj4QLLNbXLA&feature=colike

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/lazni-bankomat-izludivao-klijente/||claudebot