Moćni prirodni lijek za prevenciju raka, jačanje imuniteta, čišćenje jetre

Objavljeno: 20. 10. 2014 u 20:00h

Lijek od limuna, bijelog luka, meda, oraha i pšeničnih klica ima nevjerovatan uticaj na vaše zdravlje.

limunada

Kombinacija ovih ljekovitih sastojaka ima odličan uticaj na vaše zdravlje. Pomaže u liječenju krvnih sudova i srčanih oboljenja, čisti jetru, bubrege i respiratorni trakt. Takođe, ovo prirodno ljekovito sredstvo utiče povoljno na funkcije mozga i pamćenje, ali i jača imunitet i popravlja opšte zdravlje.

Potrebno je:

  • 15 limunova
  • 12 glavica bijelog luka
  • 1 kg organskog meda
  • 400 g pšeničnih klica
  • 400 g oraha

Pšenične klice sameljite u mlinu za kafu. Nakon toga, u blenderu sameljite 5 limunova s korom, očišćen bijeli luk i očišćene orahe. Pomješajte tu smjesu sa klicama i dodajte samo sok od preostalih 10 limunova, a zatim dodajte i med. Sve dobro promješajte.

Lijek čuvajte u sterilisanim teglama u frižideru i vodite računa da su dobro zatvorene. Preparat je spreman za upotrebu nakon tri dana skladištenja u frižideru.

Uzimajte 1 – 2 kašike preparata pola sata prije doručka, ručka, večere i odlaska na spavanje.

Izvor: Stvarukusa.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/mocni-prirodni-lijek-za-prevenciju-raka-jacanje-imuniteta-ciscenje-jetre/||claudebot