Topite kilograme, a da ni ne osjetite

Objavljeno: 18. 4. 2014 u 15:21h

Ne samo što ćete izgubiti kilgorame, već ćete se i dobro zabaviti. Pročitajte na koje sve načine možete stesati liniju za ljeto, a da pritom ne držite dijetu.

dance

Kućni poslovi

Stiglo je proljeće, vrijeme je za sređivanje! Brisanjem podova, usisavanjem, pomjeranjem namještaja, premještanjem stvari troši se između 100 i 200 kalorija za samo 30 minuta.

Plešite

Sve što treba da uradite jeste da barem pola sata dnevno slušate omiljenu muziku (ali koja ne uključuje balade). Pola sata đuskanja po dnevnoj sobi pomoći će vam da izgubite 150 kalorija za samo 30 minuta.

Idite u šetnju

Uputite se ka nekoj uzbrdici. Trideset minuta penjanja uzbrdo pomaže vam da utrošite čak 300 kalorija! Ukoliko je ravnica u pitanju za isto vrijeme utrošićete 214 kalorija. Vi razmislite šta vam više odgovara…

Vozite rolere

Možda vas je sramota, ali mislimo da poslije ovog podatka više neće biti: 430 kalorija za samo 30 minuta!

Igrajte košarku

Ne morate znati da igrate profesionalno, ali samo motanje oko koša s loptom će učiniti da sagorite 250 kalorija za pola sata.

Plivajte

Idite u obližnji sportski centar i samo plivajte. Za pola sata plivanja odvojićete i 300 kalorija.

Vozite bicikl

Ne mora da bude brzinac, niti da košta puno. Ne samo što ćete uživati u vožnji, već ćete za pola sata sagorjeti čak 300 kalorija. A ko još izađe da vozi bicikl samo pola sata?

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zdravi-kutak/topite-kilograme-a-da-ni-ne-osjetite/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])