Ogromna rupa progutala centar sela (Foto)

Objavljeno: 21. 11. 2014 u 11:43h

Usred ruskog mjesta Solikamsk iz još nepoznatih razloga otvorila se ogromna rupa u zemlji veličine 20 puta 30 metara, a nije poznato koliko je duboka.

Rupa

Firma Uralkali koja upravlja radovima u obližnjem rudniku tvrdi kako nema opasnosti da će se rupa dalje širiti, ali to nije utjeha mještanima sela koji se boje za svoje živote i domove.

Rupa se otvorila 18. novembra. Čudo je da niko nije povrijeđen niti su oštećene kuće, neke su udaljene tek nekoliko metara od ruba ponora.

ru2

Na tom dijelu sela nije bilo nikakvih građevina već su postojali samo vrtovi. Nešto prije pojave rupe firma Uralkali evakuisala je svoje rudare iz rudnika soli Solikamsk 2 jer je u iskop prodrla slana voda.

Prema nekim informacijama, samo selo nalazi se tačno iznad starog rudnika pa neki vjeruju da je to razlog propadanja.

Izvor: 24sata.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/ogromna-rupa-progutala-centar-sela-foto/||claudebot