Kada časna sestra pjeva “Like a Virgin” (Video)

Objavljeno: 22. 10. 2014 u 16:17h

Časna sestra Kristina Skuća, ovogodišnja pobjednica italijanske verzije muzičkog takmičenja “The Voice “, izjavila je da je izabrala Madonin hit “Like a Virgin” – “bez namjere da provocira ili šokira”, ali da je spremna da pihvati kritike.

casna

“To je pjesma o sposobnosti ljubavi da promeni ljude nabolje. Tako je barem ja doživljavam i interpretiram”, objasnila je dvadesetšestogodišnja monahinja sa Sicilije za katolički list Avenire.

Kako prenosi BBC, Kristina Skuća je čuvenu pop pjesmu pretvorila u baladu, a dio u spotu u kojem se Madona vozi gondolom kroz Veneciju, mlada časna sestra je zamijenila drugim prizorom.

Sestra Kristina ne vjeruje da je Madona čula njenu verziju pjesme.

“Ali, voljela bih da vidim njen izraz lica kada to bude učinila i kada joj kažu da pjeva časna sestra”, zaključila je ona.

Časna sestra Kristina Skuća, koja je osvojila italijansku publiku interpretacijama pjesama Ališe Kiz “No One ” i Sindi Loper “Girls Just Want To Have Fun “, postala je pobjednica televizijskog talent-šou programa “Glas Italije” (The Voice of Italy).

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/kada-casna-sestra-pjeva-like-a-virgin-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])