Pogledajte koliko vam često gledaju u dekolte (Video)

Objavljeno: 30. 9. 2014 u 13:53h

Iako muškarci misle suprotno, žene uvijek primjete kada im neko gleda u dekolte.

dekolte

Kompanija “Nestle” je napravila eksperiment i postavila kameru u brushalter jedne žene koja je dobrovoljno prošetala Londonom sa ogromnim dekolteom.

Iako je očekivano da će svaki muškarac koji prođe baciti pogled, interesantno je kako su neki od njih ovladali posebnim tehnikama suptilnog gledanja u dekolte, a koji je kamera, naravno, snimila. Zanimljivo je da su i žene “bacale” pogled. Doduše, neke su djelovale zgroženo. Čak je i jedna beba pogledala u njene grudi, kao i jedan pas.

dekoltee

Ova kampanja je osmišljena da bi podstakla žene da odlaze na redovne preglede grudi, čime bi spriječile dobijanje raka dojki.

Ljudska fasciniranost grudima još je prava misterija naučnicima. Žene su jedini sisari čije se grudi razvijaju u pubertetu, a muškarci su jedini sisari koji na grudi gledaju na seksulan način.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/pogledajte-koliko-vam-cesto-gledaju-u-dekolte-video/||claudebot