Nije dobro reagovala kada je saznala da Hello Kitty nije mačka (Video)

Objavljeno: 30. 8. 2014 u 16:37h

Prije dva dana svijet je ostao u šoku nakon saznanja da Hello Kitty zapravo nije mačka. Očekivano, ta informacija najviše je pogodila najmlađe obožavatelje ovog popularnog lika.

v155236

Tako se internetom širi video jedne djevojčice i njezine reakcije na ovu vijest.

“Ona izgleda kao mačka! Ona ne može biti čovjek! Ona je mačka koja se ponaša kao čovjek”, uzrujano je objašnjavala mami.

Onda se u razgovor uključio i njezin jednako zbunjen mlađi brat.

“Ali zašto se emisija onda zove Hello Kitty (mačkica)”, upitao je. “Zato što je njezino ime Kitty White! Ne sviđa mi se to”, viknula je djevojčica.

Kao da je znala što joj mama sprema, na kraju  je upozorila kako ovaj video ne smije objaviti na Facebooku. Mama je, očigledno, nije poslušala.

Izvor: Index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/nije-dobro-reagovala-kada-je-saznala-da-hello-kitty-nije-macka-video/||claudebot