Od sreće se onesvijestio: Ponovni susret bio je previše za njega (Video)

Objavljeno: 26. 7. 2014 u 16:11h

INTERNETOM se nedavno počeo širiti simpatičan video presrećnog šnaucer koji se toliko obradovao povratku svoje gazdarice da se od sreće – onesvijestio.

sreca pas

Naime, Rebecca Ehalt prije dvije godine preselila je u Slovenija, a sa sobom nije mogla povesti svog ljubimca Caseyja koji ju je strpljivo čekao u porodičnom domu u Murrysvilleu.

Ponovni su susret zabilježili njeni roditelji, a video je u kratkom vremenu pogledalo više od milijun gledalaca.

U opisu videa stoji i kako je pas nakon emotivnog susreta odvezen veterinaru koji je ustanovio da je s Caseyjem sve u redu, ali neki u komentarima i dalje tvrde da nije riječ o nesvjestici nego nekom većem zdravstvenom problemu.

Izvor: Index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/od-srece-se-onesvijestio-ponovni-susret-bio-je-previse-za-njega-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])