Ovo je nasmijalo cijeli svijet: Muškarac tri mjeseca bilježio izgovore žene…

Objavljeno: 21. 7. 2014 u 19:06h

Frustrirani suprug koji je sa svojom ženom imao intimne odnose svega tri puta u tri mjeseca odlučio se za vrlo neobičan potez. Kada je cijela stvar dospjela na Internet, proširila se brzinom munje…

izgovor - muskarac biljezio izgovore

Muškarac čije ime nije navedeno u programu Excell napravio je tabelu u kojoj je bilježio izgovore svoje supruge za izostanak intimnog odnosa. U prvom redu je bilježio datum, u drugom navodio da li je bilo odnosa (DA ili NE), a u trećem izgovor ako je došlo do odbijanja.

Neki od izgovora su zaista zanimljivi… Recimo, jednom je došlo do odbijanja jer je žena kazala da gleda reprizu TV serije “Prijatelji”, drugi put je navela da se mora ustati rano, treći but da se ne osjeća dobro, jer se prejela i slično.

On joj je poslao ovu listu prije nego što je ona otišla na službeni put, želeći joj ironično poručiti da mu možda ona i neće toliko nedostajati.

izgovori

No, sama je supruga cijelu stvar objavila javnosti putem Reddita, kazavši se je “nezrela”.

“Juče ujutro, dok sam bila u taksiju na putu prema aerodromu, suprug mi je poslao poruku na poslovni e-mail koji je povezan s mojim telefonom. Nikad to nije napravio, uvijek komuniciramo uživo ili preko tekstualnih poruka. Otvorila sam ga i vidjela da je u pitanju sarkastična oštra kritika u kojoj više-manje piše da mu neću nedostajati u narednih 10 dana koliko me neće biti. U njemu je zakačen bio i popis svih situacija kad je pokušao inicirati seks, zajedno sa stupcem u kojem su moja “izvinjenja” uz citate.

Kasnije je post sa Interneta izbrisan, ali je bilo mnogo komentara na njega do tog trenutka.

Izvor: Doznajemo.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/ovo-je-nasmijalo-cijeli-svijet-muskarac-tri-mjeseca-biljezio-izgovore-zene-da-nemaju-odnos-a-onda/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])