U Ferariju vozio grede

Objavljeno: 24. 4. 2014 u 18:44h

Ferari FF je poznat po moćnom V12 motoru, vrhunskim preformansama i pogonu na sva četiri točka, a znamo i da je dobar u vožnji po snijegu.

ferari

Ispostavilo se da je ovaj model više nego upotrebljiv kao auto za svaki dan koji osim četiri osobe može da preveze stvari za koje ne biste pomislili da im je mjesto u jednom Ferariju, piše B92.

Kada su konstruisali model FF sa 6.3 litarskim V12 motorom koji se nalazi naprijed i velikim vratima prljažnika pozadi, u “Ferariju” su osim voznih karakteristika imali na umu i funkcionalnost automobila.

Vjerovatno ni u snu nisu pomislili da ovaj model može da se koristi za prevoz drvne građe, kako je to uradio vlasnik automobila koji je fotografisan u Virdžiniji, u Sjedinjenim Državama.

S druge strane, ovakav stil vožnje je možda jedini način da se postigne fabrički deklarisana prosječna potrošnja od 15,4 l/100 km.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/u-ferariju-vozio-grede/||claudebot