Otkrio da neko živi u njegovom dvorištu: Iznenadio se kada je vidio o kome se radi… (Foto)

Objavljeno: 22. 4. 2014 u 14:11h

Kada je jedan korisnik sajta Redit primijetio da se ispod šupe u njegovom dvorištu nešto krije, nije ni mogao da sluti šta će ga tu sačekati.

Otkriveni

Primijetio je dosta tragova, koji su vodili ka i iz skrovišta, uz dosta kostiju preostalih od obroka novih „stanara“. Međutim, tu se nisu krila neka čudovišta, već porodica crvenih lisica!

Ovo su lica novih stanara u dvorištu:

Izvor: dobreprice.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubimci/otkrio-da-neko-zivi-u-njegovom-dvoristu-iznenadio-se-kada-je-vidio-o-kome-se-radi-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])