Sedmični horoskop (od 21. do 27. aprila 2014.)

Objavljeno: 21. 4. 2014 u 10:36h

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju za ovu sedmicu.

horoskop

Ovan

Ulazak Sunca u astrološko polje hrane, omogućava vam jasno sagledavanje vašeg načina ishrane. Ovaj uticaj će vas podržavati narednih mjesec dana, tako da imate dovoljno vremena da napravite dobre promjene u ishrani. A sve u cilju poboljšanja imuniteta, vraćanja pozitivne energije kroz ishranu.

Posao

Ova nedjelja vam je najpovoljnija za ispravljanje loših odluka iz prošlosti. Ako ste sami sagledali svoju grešku, sigurnim putem idete ka rješavanju problema. Ponovo dolazite u kontakt sa dragom osobom iz poslovnog okruženja, od koje ste se u jednom momentu udaljili. Obnova kontakta ili saradnje, vraća vam vjeru u vaše ciljeve.

Novac

Ulazak Sunca u vaše astrološko polje finansija, obećava bolju finansijsku situaciju u narednih mjesec dana. Trenutno su vam date tri mogućnosti za poboljšanje finansija. Aktivnosti koje na neki način obavljate tajno, zatim kroz rad u kući. Najveću stabilnost ostvarujete kroz karijeru kojom se inače bavite.

Ljubav

U braku i dugim vezama još uvijek vlada napeta situacija. Sa ovakvim uticajima vam je preporučljivo da ne ulazite u rasprave koje vas vode u sukob, ali i da se ne inatite partneru. Ima nade za vas ukoliko ozbiljno pristupite problemu, sagledate šta možete da promijenite, prilagodite se, razgovarate ali bez optuživanja, zamjeranja… Kao po pravilu, slobodne osobe će ove nedjelje upoznavati partnere koji su uspješni, finansijski stabilni, ali i zauzeti. U ovom periodu ste više raspoloženi za uživanja i dobar provod. To će vam biti prioritet pri izboru novog partnera. Gledate trenutna dešavanja i ne dotiče vas činjenica da je partner već zauzet ili u braku. Samo ne zaboravite, baš u takvog partnera bi se mogli snažno zaljubiti. Preko poslovnih aktivnosti lako bi mogli ući u vezu punu strasti. Tu je i tajna veza sa mlađom ili mladolikom osobom. Pažljivo birajte.

Zdravlje

Mogli bi imati problema sa vidom, dioptrijom… Posjetite ljekara ako primijetite ovakve smetnje. Fizički se odlično osjećate.

Bik

Od ponedjeljka bi mogli imati stomačnih problema koji su izazvani načinom ishrane. Naročito ako ste skloni gurmanskim jelima koji sadrže mnogo začina. Ukoliko niste skloni ovakvim izborom hrane, onda veću pažnju posvetite žvakanju namirnica. Od četvrtka ćete i sami imati potrebu da nešto mijenjate u svom jelovniku.

Posao

Napetost, nezadovoljstvo i nervoza su prisutni u poslovnom okruženju. Bavite se samo onim što zavisi od vas, što sami možete da poboljšate. U ovom periodu vam se ne preporučuju sukobi, otvorena zamjeranja i prebacivanja. Ne gubite nadu ako još uvijek ne uspijevate da dođete do bilo kakvog zaposlenja.

Novac

Svojim stavom i načinom komunikacija utičete na lična primanja. Ako ste svađalački raspoloženi, bez tolerancije… propuštate mogućnost za učestvovanje u aktivnostima koje bi vam mogle donijeti stimulaciju, povećanje primanja. Odlazak na teren, službeni put… mogu donijeti značajnije poboljšanje finansija.

Ljubav

Nešto vrlo ozbiljno ali tajno, prisutno je na ljubavnom planu. Ukoliko ste u tajnoj vezi sa zauzetom ili popularnom osobom, budite vrlo obazrivi, ako želite da vaša ljubav ostane tajna. Rizični su vam četvrtak i petak. Sva tajna udvaranja, simpatije… koje su prisutne u prethodne tri nedjelje konačno vas vode ka emotivnom spajanju. Slobodne osobe mogu očekivati intenzivnija dešavanja u drugom dijelu nedjelje. Svako putovanje obećava nešto novo i lijepo. Preko društvenih mreža moglo bi doći do prijatnog poznanstva, koje pokreće intenzivnu komunikaciju, dopisivanje… sa osobom koja živi u inostranstvu. Do prvog susreta dolazi u naredna dva mjeseca. Prihvatite prijedlog vama bliske osobe, koja želi da vas upozna sa nekim. I te kako bi se mogli prijatno iznenaditi i emotivno ostvariti. Nezadovoljstvo na poslovnom planu, mogli bi prenijeti u bračne odnose.

Zdravlje

Ako izbjegnete stomačne tegobe, bićete u punoj formi.

Blizanci

Ponedjeljak vam je izuzetno povoljan za početak dijete. Tada bi mogli primijeniti dijetu koju ste već oprobali i koja vam je donijela dobre rezultate. Samo ne razmišljajte o gladovanju. Dok će ostali biti raspoloženi za sve vrste eksperimenata u ishrani. Sve što je novo i neobično to će vam biti interesantno.

Posao

U pokušaju da ispravite neku situaciju, bićete uspješni ako ste sigurni u sebe i svoje stavove, ciljeve… Bilo koji vid kolebanja vas vodi u začarani krug. Ova nedjelja vam nudi veća ostvarenja, što govori da se okrenete ka višim ciljevima. Mogli bi potpisati poslovni ugovor koji vam donosi sjajnu budućnost.

Novac

Pozitivan odnos Venere i Jupitera, potvrđuje da ste u odličnom periodu za novac i sva finansijska pitanja. Značajna rješenja idu preko posla kojim se bavite. Još ako ste preko poslovnih aktivnosti povezani sa inostranstvo, prilivi će biti značajniji. Novi posao koji započinjete, kao i dobitak zaposlenja… najavljuju bitno poboljšanje finansija.

Ljubav

Poboljšanje finansijske situacije pozitivno utiče na odnose u braku i dugim vezama. Omogućeno vam je planiranje godišnjeg odmora, kraćeg putovanja… sa partnerom. Ako je bilo nekih nesuglasica i problema, lakše dolazite do zajedničkog dogovora. Još uvijek su aktuelne stare ljubavi. Da bi nešto pokrenuli morate biti sigurni u sebe. Pokazivanjem slabosti, još više ćete udaljiti staru ljubav. Možda vam je potrebno još vremena kako bi realnije sagledali čitavu situaciju, prepoznali problem koji vas je udaljio. Usamljenim osobama se otvaraju velika vrata sreće. Svi oni kojima je ljubavno ostvarenje glavni cilj, ove nedjelje će odabrati najbolje za sebe. Neko želi romantičnu ljubav, partnera koji zna da pokaže emocije. Drugi žele ulazak u trajnu vezu koja bi ih vodila u zajednički život. Ima i onih koji žele avanturu, provod i zabavu. Sva ljubavna ostvarenja su moguća, kroz novi početak.

Zdravlje

Mogli bi vam se vratiti stari problemi sa zglobovima i kičmom. Na vrijeme reagujte.

Rak

Ulazak Sunca u znak Bika, kod vas donosi jasnu želju za uživanjem u hrani. Prije bi se reklo da vam je bitan kvalitet, dobar ukus i miris namirnica, kao i izgled. Prvenstveno vas privlače omiljena jela. Ako napravite dobar raspored obroka i užine, uživaćete a pri tom nećete ugroziti ni svoju liniju, kao ni zdravlje.

Posao

Pozitivnim pristupom svim dešavanjima, imate mnogo veće šanse za ostvarenja i promjene. Starija osoba sa kojom radite, a tu su prisutne i emocije, potpuno vam je na raspolaganju za svaku situaciju u kojoj se nađete. Inostranstvo vam daje veće mogućnosti. Pogotovo preko voljene osobe.

Novac

Ova nedjelja vam kreće sa dobicima, poklonima i prilivima novca. Svaka simbolika inostranstva… da li se radi o voljenoj osobi ili službenom putu, govori o lijepim dobicima u poklonu ili novcu. Mnogi primaju prvu platu. Koliko ste se angažovali na radnom mjestu u prethodnom mjesecu, vidjećete po uplatama koje vam stižu.

Ljubav

Tek kod Rakova su prisutne stare ljubavi. Veze koje su trajale duže od godinu dana, sada primaju izuzetno jake i pozitivne uticaje, koji im omogućavaju srećno pomirenje. Ovo je prava prilika koju ne bi smjeli propustiti. Sa pomirenjem ide i dogovor o zajedničkom životu. Dok veze koje su trajale kraće od godinu dana, ni ove nedjelje nemaju velike šanse za ponovnim spajanjem. Sve dok osjećate nesigurnost u sebi, spremni ste da pređete bezuslovno preko svega, ne preporučuje vam se da bilo šta započinjete. U vašu vezu bi se ubrzo vratili stari problemi. Usamljeni koji žele ulazak u stabilnu vezu, na dobrom su putu. Svoju sreću ostvaruju sa osobom iz Zemljanog znaka: Bik, Djevica ili Jarac. Preko osoba koje poznajete još iz djetinjstva dolazite u kontakt sa simpatijom iz mladosti, koja trenutno živi u inostranstvu. Ubrzo vas očekuje susret. Ljubavi sa osobama iz inostranstva, ove nedjelje donose ispunjenje emocija.

Zdravlje

Pratiće vas dobro raspoloženje. Samo ne pretjerujte u jelu.

Lav

Lavovi su i te kako spremni na promjene. Prethodne tri nedjelje ste sami sebe uništavali lošim navikama. Pored hrane koja je nepovoljno uticala na vaš pritisak, značajno je bio zastupljen i alkohol ili cigarete. Od srijede vam je omogućeno da napravite pozitivan zaokret i okrenete se ka zdravom životu. Osim toga, izbacite ’brzu hranu’ iz svakodnevnog menija.

Posao

Promjene na nebu koje vam donose odlučnost u promjenama na bolje, kao i optimizam koji osjećate u sebi, pokretački djeluje na vas. Imate osjećaj kao da vam se vraća snaga koju ste u datom momentu izgubili i vuče vas ka većim poslovnim ostvarenjima. Samo tako nastavite. Nadoknadićete sve ono što ste propustili.

Novac

Početak nedjelje donosi priliv novca preko inostranstva ili službenog puta. Od srijede svaka aktivnost kojoj se posvetite omogućava priliv novca. Tu je i nova ideja koju bi lako mogli sprovesti sa prijateljem koga znate još iz djetinjstva. Vikend dočekujete zadovoljni, imaćete dovoljno novca za provod.

Ljubav

Koliko god tvrdili da ste preboljeli staru ljubav i sami znate da to nije tačno. Preko osoba koje vam ulaze u dom, sa kojima se intenzivno družite, već početkom nedjelje čućete informacije koje će vas obradovati. Ovaj period je povoljan za prvi kontakt, koji vodi ka pomirenju. Razdvajanje do koga je došlo zbog dužeg poslovnog boravka partnera u inostranstvu, neće još dugo trajati. Dobre vijesti vas očekuju krajem nedjelje. Ako ste već dugo usamljeni, a izašli ste iz duge veze ili braka, mogli bi pokrenuti pravu ljubavnu sreću. Partner je obrazovan i uspješan, ali je zauzet ili je to osoba iz javnog života. Ukoliko ste spremni za tajnu vezu, koja bi vam u mnogo čemu poboljšala kvalitet života, otvorenog srca prihvatite udvaranja. Slobodne osobe bi u ovom periodu mogle da biraju između dva podjednako privlačna partnera. Birajte srcem, nećete pogriješiti.

Zdravlje

U periodu ste velikog fizičkog i duhovnog oporavka.

Djevica

Djevice i dalje muče muku sa stomačnim problemima ili alergijama. Sve ovo možete regulisati promjenom ishrane, adekvatnim terapijama… Prisutan je i uticaj koji vas navodi na opuštanje. Ako ste u situaciji da jednu bitnu stvar želite da ostvarite, ali vam razum to ne dozvoljava, sve dok ne nađete prihvatljivo riješene, neku sredinu… neće vas napustiti stomačna nervoza.

Posao

Napetost i nervoza koju ste osjećali prethodne tri nedjelje, postepeno nestaje. Već sada osjećate da vam se vraća stabilnost i ono što vas je mučilo sada vam djeluje nebitno. Za ideje koje su vam bile neizvodljive, nalazite najbolja rješenja. Imate jak uticaj na poslovno okruženje, što vam daje dodatnu snagu i sigurnost.

Novac

Nikako vam se ne preporučuje da dugovanja bilo koje vrste regulišete ponovnim zaduživanjem. Ako ovo izbjegnete, računajte da ste se spasili velikih nevolja u narednih mjesec dana. Sa druge strane vam je omogućeno da dođete do veće zarade, koju bi iskoristili za divno putovanje. Sreća vam se ipak osmjehuje.

Ljubav

Bračni odnosi, kao i odnosi u dugim vezama su u fazi većeg oporavka, uzajamnog razumijevanja i pažnje. Intenzivnije druženje sa prijateljima, svakako bi vam prijalo. Djevice koje i dalje razmišljaju o staroj ljubavi, imaće ove nedjelje priliku da poboljšaju odnose, da se same u nekom smislu prilagode… izbace iz sebe bijes koji je izazvao razlog raskida… i konačno obnove tu veliku i dugu ljubav. Pravi lijek za obostranu patnju bio bi odlazak na kraći put ili planiranje zajedničkog putovanja, godišnjeg odmora… Početak nedjelje omogućava novi ljubavni početak sa izrazito tamnom osobom. Ako se već poznajete, do sredine nedjelje ulazite u vezu. I dalje su prijatelji i rođaci bitni pri upoznavanju novog partnera. Oni koji vas dobro poznaju, izabraće mnogo bolje nego vi sami. Prihvatite ovakav prijedlog, nećete se razočarati.

Zdravlje

Misli su vam opterećene. Na vama je da prihvatite trenutnu realnost i nađete prihvatljivo rješenje za sebe.

Vaga

Vage su prilično nesigurne. Ne prihvataju tuđe savjete, a sami nemaju dovoljno snage da nešto promijene u korist sebe. Uticaj se najviše osjeća na polju hrane. Ako imate problem sa šećerom, teško ćete odoljeti slatkišima i sl.. Ova nedjelja bi vam mogla donijeti veće zdravstvene probleme, ako niste disciplinovani. Samo od vas zavisi trenutno zdravlje, ne zaboravite to.

Posao

Na poslu vam sve ide olakšano. Čak i ako se susrećete sa nekim novim aktivnostima, bićete sjajni. Kako vas sa jedne strane podržava Venera, a sa druge Jupiter, znajte da su sva ostvarenja moguća na lakši način, preko protekcije… spleta okolnosti. Povećana je i mogućnost zaposlenja, ukoliko radite na tome. Svakako i svi vidovi napredovanja.

Novac

Sigurno vas muči Saturn koji već dugo boravi u vašem astrološkom polju novca. Ove nedjelje Saturn prima stimulativne uticaje, koji vam omogućavaju da svoju finansijsku situaciju dovedete u red. Povoljno je vrijeme i za štednju, koja ima tendenciju rasta. Dobici koji vas očekuju su isključivo od puno rada i zalaganja.

Ljubav

Već duži period vaše astrološko polje ljubavi prima uzburkane uticaje, koji mogu donijeti nagle promjene. Ako ste u vezi, sami bi mogli pokrenuti sukob koji bi vas razdvojio. Više pažnje posvetite potrebama i željama partnera, kako bi spustili tenziju koja je prisutna među vama. Bilo koji vid uslovljavanja partnera, sigurno vas vodi ka sukobu, pa i rastanku. Isti uticaj djeluje i pri ulasku u vezu. U jednom momentu ste i te kako zainteresovani za jednu osobu, da bi ubrzo otkrili bitne mane koje vas odbijaju. Ljubavi kreću u jednom momentu zanosa, a kad prenoćite shvatite da to nije to. Sa ovakvim uticajima samo budite obazrivi sa kim ulazite u vezu. Konfliktne osobe vam nikako ne odgovaraju, naročito u ovom periodu. Međutim, ukoliko upoznate osobu koja je krajnje originalna, neobična, bavi se neobičnim zanimanjem… mogli bi ući u interesantnu i srećnu ljubavnu priču.

Zdravlje

Fizički se prilično dobro osjećate. Sami imate dobru intuiciju šta vam prija a šta ne.

Škorpija

Ove nedjelje će isplivati najljepša strana Škorpija. Potpuno ste stabilni, odlučni i uporni u svemu što je dobro za vas. Tako ćete se odnositi i prema hrani, kao i svom organizmu. Pri dobrom ste apetitu, ali pažljivo birate svoj meni. Za pravo čudo u svemu ste odmjereni, a pri tom srećni i zadovoljni. Mogli bi malo pretjerati u slatkišima.

Posao

Mnoge muke kroz koje ste prošli sa Saturnom u vašem sazviježđu, svojom upornošću i željom za dokazivanjem, uspjeli ste da prevaziđete. Upravo ste ušli u period koji će vam za ovakvo ponašanje donijeti obilate nagrade. Najbolja ostvarenja možete postići na polju inostranstva. Svaka simbolika inostranstva donosi lijepu poslovnu priču.

Novac

Ni za novac ne bi trebali da brinete. Ukoliko ste ipak bili u dužoj finansijskoj krizi, nekako vam se same okolnosti slažu i omogućavaju bolju zaradu. Tu su mogući i dobici preko dragih osoba, kao i službenih putovanja, putovanja iz zadovoljstva… Da ne zaboravimo vaš hobi, jer bi ga lako mogli unovčiti.

Ljubav

Škorpije znaju i te kako da uživaju. Emotivno ispunjenje im podiže pozitivnu energiju koju uspješno šire na sve osobe oko sebe. Venera je i dalje u vašem astrološkom polju ljubavi, a pri tom je odlično podržana od drugih planeta. Prijatno iznenađenje mogla bi da vam priredi crna markantna osoba. Radi se o starijem partneru koji je tradicionalan, odlučan i strpljiv. Škorpija sa kojom bi se prvenstveno nadmetali komentarima, na kraju će vas osvojiti. Romantična priča sa jednim boemom osvojila bi vam srce pri prvom kontaktu. I na ljubavnom planu inostranstvo će odigrati bitnu ulogu. Da li partner živi u inostranstvu ili često putuje… upoznajete ga na putovanju… Sa ovakvom osobom najljepše ćete se uklopiti. Poznanstvo do koga dolazi na javnom mjestu, vodi vas u tajnu ljubav. Nemojte da se začudite, kada vas stalni partner zaprosi. Vrijeme je za vjenčanja i zajednički život.

Zdravlje

Vama vlada nevjerovatno jaka pozitivna energija.

Strijelac

Iako ste prirodni optimista, svemu prilazite otvoreno i sa lakoćom, ove nedjelje shvatate da morate biti odgovorniji prema sebi i svom organizmu. Ako ste na vrijeme promijenili svoj dosadašnji način ishrane, u ovom periodu ćete se sjajno osjećati. U suprotnom sami donosite konačne odluke od sredine nedjelje i okrećete se ka zdravom životu.

Posao

Privatnici su još uvijek pod dobrim uticajima, kao i oni koji se bave povremenim poslovima. Do srijede sačekajte sa bitnim odlukama iako vam sve u prvom momentu djeluju ispravno. Tada vam kreću jači uticaji koji vas pokreću na jedan vrlo siguran način. Sada ste u prilici da svoje kvalitete dokažete. Uticaj vas podržava u narednih mjesec dana.

Novac

Prije nekoliko dana je krenuo jedan bitan uticaj, koji vam omogućava veliki finansijski preporod. Uticaj će trajati do kraja septembra, tako da imate dovoljno vremena da se dobro organizujete. I prolazni uticaji nagovještavaju finansijsku stabilizaciju. Ako prodajete nekretninu, nećete dugo čekati pravog kupca.

Ljubav

Ljubavne odnose koji vas vezuju za prošlost, ne pokušavajte da obnovite preko prijatelja ili bilo koga drugog. Više vjerujte u sebe, svoje sagledavanje čitave situacije. Za sada pratite sve što se dešava kod bivšeg partnera, znaćete da iskoristite povoljan momenat. Nestrpljenje i ljubomora su vam najgori neprijatelji. Preko nepredviđenih okolnosti, usamljeni će ove nedjelje imati priliku da uđu u novu vezu. Ako pri prvom susretu osjetite veliku bliskost sa osobom suprotnog pola, znajte da ste naišli na partnera kakav vam u mnogo čemu odgovara. Osoba koja vam se uporno udvara a izašla je iz duge veze ili braka, trenutno vam se ne preporučuje. Bili bi rame za plakanje, što vama nikako ne bi prijalo. Ostanite u prijateljskim odnosima, vremenom bi se situacija mogla poboljšati. U blizini vašeg doma ili mjesta gdje radite, moguće je novo poznanstvo koje najavljuje novu ljubav.

Zdravlje

Ulazak Sunca u vaše astrološko polje zdravlja pozitivno djeluje na vas i na vaš način razmišljanja.

Jarac

Još uvijek ste pod nepovoljnim uticajima, kada je vaš način ishrane u pitanju. Što više birate i mijenjate svoje stavove o hrani, sve ste dalje od pravog rješenja. Pokušajte da se ustalite sa jednim načinom ishrane, pa tek poslije par dana nešto dodajte ili oduzmite. Samo na takav način imate šanse da se izvučete iz ovog nepovoljnog uticaja.

Posao

Skromnošće biti vrlina ove nedjelje. Ako planirate neke veće promjene, usmjeravate se ka velikim ciljevima, teško ćete u tome uspjeti. Dobitak zaposlenja je izvjestan, kao i poboljšanje na radnom mjestu, ali ništa grandiozno. Za sada radite na manjim promjenama, koje vas postepeno vode ka višim ciljevima.

Novac

Izuzetno je važno da napravite prioritete, kada je novac u pitanju. U suprotnom bi mogli napraviti manji haos, koji bi vam iskomplikovao život. Ne povodite se trenutnim potrebama i željama, kako bi uspješno vladali cijelom situacijom. Jaki pozitivni uticaji, omogućavaju potpunu stabilnost, što ipak zavisi samo od vas.

Ljubav

Sasvim je drugačija situacija kada je ljubav u pitanju. Nalazite se u izvanrednom periodu za ljubav i ljubavna ostvarenja. Ako još uvijek želite pomirenje sa bivšim partnerom, sa kojim ste bili u dugoj vezi, očekuju vas lijepa dešavanja. Sama situacija se slaže i omogućava kontakt koji najavljuje pomirenje. Možda vam je ovo razdvajanje bilo potrebno kako bi što bolje sagledali vaš odnos i na vrijeme ispravili dosadašnje greške. Lijepi počeci vam se omogućavaju preko putovanja ili partnera koji živi u inostranstvu, ima bitan kontakt sa inostranstvom… U ovom periodu ste pokretljivi i otvoreni za nešto novo. Tu bi vam i prijatelji mogli omogućiti novo poznanstvo, koje bi u vama probudilo burne emocije. Interesantno je i to, da kada vam se pojavi jedan potencijalni partner, pojaviće se još neko. Na vama je da birate. Tajna veza sa osobom sa kojom radite, ulazi u manju krizu.

Zdravlje

Do četvrtka bi mogli imati glavobolju ili nesanicu.

Vodolija

Vodolije se odlično snalaze u kuhinji. Uglavnom se oslanjaju na svoje kulinarske sposobnosti, najviše vjeruju sebi. Uživaju u laganoj hrani koja sadrži obilje povrća i voća. Još uvijek ih drži pozitivan odnos prema ishrani. Razmišljaju kako će poboljšati svoj izgled i vitalnost, a pri tom da uživaju u ukusnim jelima.

Posao

Ako ste privatnik, zaposlen ili tražite posao, nadajte se srećnim okolnostima koje vas guraju naprijed. Narednih mjesec dana je vrijeme uspjeha za privatni biznis. Dok ostali imaju više vremena za veća ostvarenja. Ove nedjelje su podržani svi oni koji imaju visoke poslovne ciljeva, koji su bili strpljivi i čekali svojih pet minuta.

Novac

Venera koja boravi u vašem astrološkom polju novca i ove nedjelje prima odlične uticaje. Novac vam stiže preko dobitka zaposlenja, svih redovnih poslovnih aktivnosti. Tu je i novac koji ste već zaradili a kasnio je. Već od ponedjeljka privatnici mogu očekivati bolji promet i značajnije prilive novca.

Ljubav

Za sada ne bi trebali da pokušavate obnovu kontakta sa partnerom koji ne živi u vašem mjestu boravka. Još uvijek su prisutni napeti uticaji i ne najavljuju ništa dobro. Bivše veze koje su pokrenute preko poslovnih aktivnosti, možda radite zajedno… su u mnogo boljoj poziciji. Sve se pokreće na nekom okupljanju ili nečijoj proslavi. Usamljene osobe su nestrpljive i same pokušavaju da pokrenu neku priču. Do četvrtka vas očekuju nova poznanstva, koja bi vas u momentu podigla i zainteresovala, ali već sutradan nestaje sva ta magija koja vas je opila prethodnog dana. Mogao bi uspjeti kontakt samo sa osobom koja je uniformisana. Drugi dio nedjelje mnogo više obećava. Neko nov dolazi u vaše poslovno okruženje i kod vas budi pravo ushićenje. Lako bi mogli ući u tajnu vezu sa zauzetim partnerom. Nešto interesantno se dešava i u vašem komšiluku. To je tek u najavi.

Zdravlje

Ishranom bi mogli regulisati tegobe ukoliko ih imate.

Ribe

Mnogi od vas bi željeli da vrate već oproban način ishrane koji im je u datom momentu najviše prijao. Ali kao da nemate dovoljno snage. Sjetite se kako ste se nekada osjećali, izgledali i neka vam to bude stimulans. Pripremajte se do četvrtka, kada bi svaku svoju zamisao mogli pokrenuti sa lakoćom.

Posao

Ova nedjelja vam je izuzetno povoljna za dogovore, nove kontakte i to sa uspješnim i uticajnim osobama. Neke situacije će te sami sebi razjasniti i samim tim naći pravi put za ostvarenje poslovnih ciljeva. Savjet i podršku svake vrste očekujte od sebi bliske osobe, možda i vašeg partnera. Ono što započnete ove nedjelje pokreće povoljan nastavak.

Novac

Ove nedjelje vam se ne preporučuje pozajmljivanje novca. Imate manje prilive u odnosu na potrebe. Budite strpljivi i štedljivi. Već krajem nedjelje situacija se mijenja. Kroz sve kontakte i dogovore koje ostvarite mogli bi očekivati lijepe prilive novca. Naravno, službeni put najviše obećava.

Ljubav

Samo prisustvo Venere u vašem sazviježđu, najavljuje lijepa emotivna dešavanja. Nova poznanstva koja će vas usrećiti, voljena osoba bi vas mogla obradovati lijepim poklonom, a odnosi među partnerima se poboljšavaju. Trudnoća bi mogla biti pokretač za brži ulazak u zajednički život, brak. To vam sve obećava Venera koja je pri tom izvanredno podržana drugim planetama. Jupiter vam poručuje da bi svoju sreću mogli pronaći sa osobom koja živi u inostranstvu ili često putuje. Ako su se takvi kontakti pokrenuli u skorijoj prošlosti, uskoro dolazi do prvog susreta. Ukoliko ste izašli iz duge veze ili braka, samo od vas zavisi da li će te ući u nešto novo. Svaka neodlučnost donosi propuštene šanse. Omogućen vam je susret, lijepa informacija o bivšem partneru sa kojim ste se razdvojili prije nekoliko mjeseci. Prijatelji bi vas na jedan spontan i iskren način mogli ponovo spojiti.

Zdravlje

Ova nedjelja donosi pravo buđenje. Svjesni ste šta je potrebno da mijenjate u korist svog zdravlja.

Izvor: mojastrolog.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astrologija/sedmicni-horoskop-od-21-do-27-aprila-2014/||claudebot