Probudila se sa silikonskim grudima na leđima i u stomaku

Objavljeno: 19. 4. 2014 u 12:25h

Tjan Hui iz Kine, još 2002. godine ugradila je silikonske implantate u grudima da bi podigla samopouzdanje kada je otkrila da je muž vara sa mlađom ženom. Međutim, kada se Tjan probudila prošle nedelje, implanti su joj se pomjerili i skliznuli do stomaka i leđa.

silikoni

Zato su hirurzi morali hitno da izvrše operaciju i zamjene implantate. Takođe, su otkrili da su joj stari implanti napravljeni od poliakrilamida, koji je zabranjen za korišćenje u te svrhe.

Tjan je otkrila da su joj implanti klizili već neko vrijeme, i to sve više i više iz dana u dan, a ona se dugo trudila da ih pomjeri nazad. Međutim, u jednom momentu, kada su joj skroz skliznuli u stomak, Tjan se uplašila i otišla kod ljekara.

“Uvijek sam mislila da muž i ja imamo divan i skladan brak, sve dok nisam saznala da me vara sa ženom šest godina mlađom od mene. Iste godine sam otišla do klinike i rešila da povećam grudi da bih dobila na samopouzdanju. Više od deset godina posle operacije, počela sam da imam komplikacije. Implanti su se pomijerali iz dana u dan, a mene je bilo jako sramota, pa sam ih stalno vraćala nazad. Jednog dana sam se probudila i silikoni su mi skroz skliznuli. Uplašila sam se i jako me je boljelo” rekla je Tjan.

silikoni 2

Silokoni urađeni od zabranjenog materijala

Silikonski implanti koje je Tjan nosila, kako su ljekari otkrili, urađeni su od polikarilamida koji je zabranjen još od 2006. godine. U ekstremnim slučajevima, ovaj materijal može i da izazove rak.

Izvor: Žena.blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/probudila-se-sa-silikonskim-grudima-na-ledima-i-u-stomaku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])