Nasmijaće vas iskreno: Svi razlozi zašto djeca ustaju pošto ih satima uspavljujete i ušuškavate!

Objavljeno: 19. 4. 2014 u 10:45h

Svaki roditelj zna za agoniju uspavljivanja, sate i sate truda koje uloži da bi mališani zaspali i smirili se, ali evo sada i svih dječijih izgovora zašto ustaju iz kreveta

dijete

Vendi Arons, pisac komičnih tekstova, blogerka i modna kritičarka, podijelila je u svom blogu na sajtu „Hafington Post“ kako teče tok misli njenog sina Džeka dok je vrijeme za „spavanjac“:

Zato što sam žedan.

Gladan sam.

Previše je mračno.

Previše je svjetlo.

Čuo sam zvuk koji je djelovao kao da Dart Vejder pokušava da uništi našu kuhinju.

Treba mi konac za zube.

Moram da istresem nos.

Moram da sjedim u hodniku držeći baterijsku lampu i preuredim svoja dva miliona kartica ‘Pokemoni’.

Boli me prst.

Boli me oko.

Boli me kičma. Oh, čekaj, mislim na bubrege. Ne, čekaj, moja kičma. Bubrezi. Kičma. Bubrezi. Kič… Hej, mogu li da dobijem sendvič s puterom od kikirikija? Bez korice?

Ne želim da spavam večeras.

Ne želim da sutra idem u školu.

Čuo sam nešto.

Čuo sam udarac.

Čuo sam da tata gleda ‘The Walking dad’ i sjetio sam se zombija.

Pao mi je jastuk.

Pao mi je drugi jastuk.

Pao mi je drugi drugi jastuk. Zato što sam skakao po krevetu. Zato što sam moram da spasem svoje druge jastuke. Zato što su bili čak u ćošku. Zato što nisam mogao da ih dohvatim kada sam stajao na stočiću. Zato što mi je bio potreban veoma dugačak konopac. Zato što nisam htio da te uznemiravam.

Ne spava mi se.

Nisam umoran.

Nisam spreman za krevet. Zato što neću da odem dok ti ne pođeš sa mnom i ponovo me ne ušuškaš.

Znam, ali si prošlog puta sigurno to uradila pogrešno. Moraš ponovo da me ušuškaš. I ovog puta ću ostati u krevetu, mamice.

Izvor: Cafe.ba

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/nasmijace-vas-iskreno-svi-razlozi-zasto-djeca-ustaju-posto-ih-satima-uspavljujete-i-ususkavate/||claudebot