Njemu se nasmijalo više od 5 miliona ljudi, ali mnogi su ga htjeli tući! (Video)

Objavljeno: 15. 4. 2014 u 10:14h

Smijeha nikada dosta, a u ovom tekstu vam donosimo video koji je nasmijao milione, ali ne na baš korektan način. Zapitajte se šta biste vi uradili da ste na mjestu ovih ljudi, koji su bili žrtve humoriste koji očito pokušava nadmašiti slavu planetarno popularnog Remi Gaillarda koji radi slične stvari…

video

Radi se o tome da glavni junak ove priče ničim izazvan maltretira ljude po ulici, a zarad šale i popularnosti koju je vjerujemo i dobio – gledajući statistiku na YT-u jasno je da ga je pogledalo više od 5 miliona ljudi.

Kako biste vi postupili da sjedite na klupi čitate novine u koje ste se i zadubili i odjednom vam te iste novine neko i zapali!?

Ispod videa mlađa populacija pruža punu podršku šaljivom junaku no stariji ga osuđuju. Jedna gospođa je napisala u komentaru kako bi ga ona istukla vrelom tavom.

Ništa vam ne preostaje nego da i sami pogledate video te procijenite je li ovo zaista najsmješniji video ikada. Slobodno ostavite i komentar ispod ovog članka.

Izvor: Doznajemo.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/njemu-se-nasmijalo-vise-od-5-miliona-ljudi-ali-mnogi-su-ga-htjeli-tuci-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])