Rukometni klub Borac m:tel: Stigao Jokanović

Objavljeno: 12. 1. 2015 u 14:24h

Novi član Rukometnog kluba Borac m:tel postao je doskorašnji golman sarajevske Bosne Petar Jokanović.

slikacitava (2)

Ovo će biti drugi put da Jokanović oblači dres Banjalučana, a prvi put bilo je to kada je sa 17 godina stigao iz Kotor Varoša. Iz Borca je otišao u trebinjski Leotar, a potom bio član Dervente i Bosne. Nalazio se na spisku selektora BiH Dragana Markovića, ali je kao četvrti golman otpao i nije otputovao na Svjetsko prvenstvo u Katar.

“Sa Jokanovićem smo dogovorili saradnju do kraja sezone, a došao je kao alternativa za Mirzu Haseljića, koji je prešao u redove premijerligaša Vogošće”, naglasio je član Upravnog odbora Banjalučana Vladimir Branković.

Održana je i sjednica UO RK Borac m:tel, na kojoj se razgovaralo o aktuelnoj situaciji u klubu, kao i o mogućem nasljedniku Nebojše Golića, koji je nedavno podnio ostavku na mjesto direktora.

“Odlučili smo da do imenovanja novog direktora tu funkciju obavlja Upravni odbor. Planiramo u što skorije vrijeme da imenujemo novog direktora, ali prije toga želimo da riješimo neke od nagomilanih problema, poslije čega će biti raspisan konkurs za prvog operativca kluba. Usvojili smo i rebalans budžeta za 2015. godinu, što znači da će doći do štednje na svim poljima”, istakao je Branković i dodao da će pripreme “crveno-plavih” za nastavak sezone početi u četvrtak, 15. januara.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rukometni-klub-borac-mtel-stigao-jokanovic/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])