Bezbradica nije više član Rukometnog kluba Borac

Objavljeno: 24. 12. 2014 u 10:30h

Dosadašnji lijevi bek Rukometnom kluba Borac m:tel Nemanja Bezbradica raskinuo je ugovor sa “Velikanom iz Gospodske ulice” i od januara nosiće dres izraelske ekipe Bnei Herzlija Sport Klub, sa kojom je dogovorio saradnju na šest mjeseci.

Bezbradica

Nemanja Bezbradica nije više član Rukometnog kluba Borac m:tel!

Mladi, 22-godišnji lijevi bek dogovorio je sporazumni raskid ugovora sa šampionom Bosne i Hercegovine i u drugom dijelu sezone nosiće dres izraelskog tima Bnei Herzlija Sport Klub, sa kojim je već potpisao ugovor na šest mjeseci.

“Početkom januara putujem za Tel Aviv. Dogovorio sam saradnju na pola godine sa klubom koji ima visoke ambicije u domaćem prvenstvu. Želja svih je plasman među prvih osam ekipa, odnosno ulazak u plej-of. Nadam se da ću im pomoći u ostvarenju ciljeva”, izjavio je Bezbradica na početku razgovora za MONDO.

Borac m:tel nije pravio problem Bezbradici. Dogovoren je sporazumni raskid ugovora, a odmah nakon toga stekli su se uslovi za nastavak karijere u inostranstvu.

“Ljudi iz u Bnei Herzlija Sport Kluba bili su korektni. Dobio sam povoljnu ponudu, zadovoljili su me njihovi uslovi, tako da sam odlučio da napustim Borac i karijeru nastavim u Izraelu. Korektno sam se rastao sa dosadašnjim klubom i to je ono najvažnije”, naglasio je nekadašnji mladi reprezentativac BiH.

Koliko si zadovoljan svojim nastupima ove sezone?

“Mogu biti zadovoljan svojim nastupima, mada je možda moglo i bolje. Sada mi ostaje da se dokažem i u Izraelu, gdje bih prvu utakmicu trebalo da odigram već 16. januara”.

Borac m:tel je do sada upisao samo jednu pobjedu i remi, i uz 10 poraza posljednji je na tabeli nakon prvog dijela sezone u SEHA ligi.

Mogu li crveno-plavi popraviti utisak u nastavku prvenstva?

“Nije da mogu, nego moraju da igraju mnogo bolje. Po jedan trijumf i neriješen rezultat nijemjerilo kvaliteta banjalučkog kluba. Zaslužili smo bolju poziciju na tabeli. Smatram da smo mogli i trebali osvojiti mnogo više bodova i uvjeren sam da će u drugom dijelu sezone biti više pozitivnih rezultata. Iako ja odlazim, u Borcu m:tel ima dosta kvalitetnih igrača i vjerujem da mogu napraviti dobar rezultat u nastavku”, optimista je Bezbradica.

Crveno-plave već dugo muči besparica. Koliko to utiče na igrače i njihove partije?

“Iskren da budem, mnogo utiče. Sve bi bilo drugačije da su plate redovne. Ali, momci igraju srcem i teško je to nekome objasniti ko ne shvata situaciju. S obzirom na neredovne plate, smatram da su rezultati koje smo postigli zaista izvanredni”.

Ipak, i pored svih problema, Borac m:tel je dvije godine zaredom osvajač duple krune. Misliš li da će ove godine biti u mogućnosti da odbrane oba trofeja?

“Borac m:tel sigurno je najkvalitetnija ekipa u Bosni i Hercegovini i smatram da će neko teško uspjeti da ga ugrozi. Ima tu još nekoliko dobrih ekipa, prije svih Bosna i Izviđač, ali vjerujem da je moj dosadašnji tim daleko ispred svih i da će bez problema uspjeti da osvoji i prvenstve i kup”, poručio je Bezbradica.

U prethodne dvije sezone, Nemanja Bezbradica je sa Borcem m:tel osvojio po dvije titule u prvenstvu i Kupu BiH.

Potvrda dobrog rada je i odlazak u Izrael, gdje će pokušati da nastavi sa dobrim izdanjima i potvrdi svoj kvalitet.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/bezbradica-nije-vise-clan-rukometnog-kluba-borac/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])