Prikupljeno 4,360 KM za Dadu i Nenada

Objavljeno: 18. 12. 2014 u 12:50h

Na humanitarnoj utakmici između RK Borac m:tel i RK Crvena zvezda, prikupljeno je 4,360 KM od prodaje ulaznica i aukcijske prodaje dresova gostujućih rukometaša Luke Denića i Nikole Miloševića.

mondo

Pomoć je već danas usmjerena na račune Dalibora Jokića iz Trna, koji se bori protiv tumora pluća, i osmomjesečnog Nenada Jokića iz Bratunca, dječaka koji je rođen bez jednjaka, saopštili su organizatori.

“Ogromnu zahvalnost za ovaj događaj, porodica i organizatori duguju rukometašima beogradske i domaće ekipe, sportskoj dvorani Borik, službenim licima, firmama Sector Security, Frutela, BB Print, restoranu Kanjon koji su finansijski pomogli realizaciji ove utakmice, kao i brojnim medijima koji su se promocijom uključili u ovaj događaj i na taj način pomogli da se animira veliki broj naših sugrađana”, navodi se u saopštenju.

Organizatori humanitarne utakmice za Dalibora i Nenada istakli su da ovaj događaj ne bi mogao da se realizuje bez građana Banjaluke koji su kupovinom karata za utakmicu i ostalim vidovima skromnih donacija doprinijeli da se skupi pomenuti novčani iznos.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/prikupljeno-4360-km-za-dadu-i-nenada/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])