Poraz solidnog Borca u Skoplju

Objavljeno: 14. 12. 2014 u 14:12h

Rukometaši Borca m:tel pružili su dobru partiju u porazu 31:26 od Vardara u Skoplju.

milan-djukic

Banjalučani će na zimsku pauzu poslije poraza od favorizovanog Vardara koji je zasluženo upisao devetu pobjedu u regionalnoj SEHA ligi.

Borac m:tel pružio je u subotu u Skoplju dobar otpor domaćinu, u čijim redovima, istina, nije bilo nekoliko standardnih prvotimaca.

Čitavo prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri u kojoj Borac nije uspio da povede, ali ni Vardar da napravi značajniju razliku pa se na odmor otišlo sa rezultatom 14:12.

U nastavku je makedonska ekipa krenula da stvara polako prednost, prvenstveno zahvaljujući raspoloženom Stefanu Terziću, dok Borac nije uspjevao da povrati rezultatsku neizvjesnost.

Tek dvije minute prije kraja poslije pogotka Čelića Borac se vratio na zaostatak od četiri gola 29:25, ali je Vardar u posljednjim trenucima susreta stigao do konačnih 31:26.

Osim Terzića koji je postigao osam golova, najzaslužniji za trijumf makedonske ekipe bili su Šiškarev i Gorbok sa po šest golova te golman Strahinja Milić sa 16 odbrana.

U redovima Borca Trivundža je postigao sedam golova, Janković pet, a golman Abadžić upisao je 13 odbrana.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/poraz-solidnog-borca-u-skoplju/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])