Ironija ”Lešinara”: Banjaluka grad sporta (Video)

Objavljeno: 12. 12. 2014 u 15:38h

Najvatrenije pristalice Borca m:tel vratile su se u dvoranu ”Borik”, ali nisu uspjeli da pomognu crveno-plavima da izbjegnu poraz od Meškov Bresta u SEHA ligi.

lesinari

”Velikan iz Gospodske” je poražen rezultatom 31:36 (11:18), ali su ”Lešinari” položili ispit navijajući gromoglasno bez prestanka zbog čega su nakon meča dobili pohvale igrača i trenera Borca m:tel, ali i od trenera i reprezentativca Hrvatske Željka Babića i Ljube Vukića iz redova bjeloruskog šampiona.

Takođe su na poluvremenu okačili transparente sa dvije parole, koje je prenio portal ”Borac-sport”.

”Prva parola, koja je ‘pogodila tačno gdje treba’, glasila je: ‘KK BORAC UGAŠEN, FK I RK BORAC NA IZDISAJU. BANjALUKA GRAD SPORTA??? – sigurni smo da dodatno objašnjenje nije potrebno”, navedeno je na ovom banjalučkom sajtu.

U drugoj paroli, ”Lešinari” su pozvali građane Republike Srpske da pomognu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

”SRBIMA NA KOSOVU POTREBNA JE HRANA, REPUBLIKO SRPSKA BUDI HUMANA! 1411!”, pozvali su ”borčevci” na humanost građana RS da pozivom na broj 1411 doniraju po 1 KM za pomoć Srbima na KiM.

Podsjetimo, nedavno su se “Lešinari” aktivno uključili u kampanju za spas Rukometnog kluba Borac m:tel, objesivši na brojnim mjestima u Banjaluci transparente “Stop gašenju RK Borac“.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/ironija-lesinara-banjaluka-grad-sporta-video/||claudebot