Rukometašice Vrbasa žele u vrh tabele

Objavljeno: 19. 11. 2014 u 09:37h

Sa četiri pobjede i tri poraza rukometašice banjalučkog Vrbasa jedno su od najprijatnijih iznenađenja u Premijer ligi ove sezone.

vr

Ipak, kada se pogledaju imena djevojaka koje vodi Rade Unčanin, rezultati nisu iznenađenje. Mahom iskusne rukometašice, koje su pretežno u dresu Borca više puta osvajale Premijer ligu, odlučile su da se okupe poslije nekoliko godina i u dresu novog premijerligaša pokušaju još jednom da dođu do vrha.

“Odlično se međusobno poznajemo, zabavljamo na treninzima, ali još uvijek igramo sa istim žarom kao i prije nekoliko godina. Cilj nam je da u ovoj sezoni budemo pri vrhu tabele, ali da uporedo s tim pomognemo mlađim saigračicama da stasaju uz nas. Imamo nekoliko vrlo talentovanih mladih djevojaka i želimo da im pomognemo u razvoju. Takođe, pokušaćemo da animiramo što više djevojčica da se bave ovim sportom”, rekla je jedna od najiskusnijih Tanja Kekić.

S njom se slaže i Unčanin, koji ističe da je zadovoljstvo raditi sa školovanim igračicama.

“Skoro svim djevojkama i ranije sam bio trener, tako da nam to olakšava posao. Mislim da ćemo tek dostići optimalan nivo forme i da ćemo u nastavku prvenstva pružati najbolje partije. Nemamo imperativ rezultata, ali ukoliko nam se ukaže prilika, pokušaćemo da izborimo mjesto u vrhu tabele. U Kupu smo uspješno prebrodili uvodne prepreke, pa i zahvaljujući ovom takmičenju imamo šansu da izborimo nastup u Evropi”, rekao je Unčanin.

Trivanović

Prvi čovjek kluba Živko Trivanović i ostali članovi uprave pokušavaju sve da pronađu adekvatne sponzore koji bi podržali ideju stvaranja stabilnog kluba.

“Za sada gotovo svi u klubu rade na dobrovoljnoj bazi. Prepušteni smo sami sebi, ali se nadam da ćemo ubrzo dobiti sponzora, čime bi funkcionisanje kluba postalo mnogo lakše. Problem su nam i termini za treninge, ali za sada nekako guramo i vjerujem da ćemo uspjeti”, rekao je Trivanović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rukometasice-vrbasa-zele-u-vrh-tabele/||claudebot