Trivundža: U Osijek po iznenađenje

Objavljeno: 14. 11. 2014 u 16:04h

Rukometaši Borca m:tel u 9. kolu regionalne SEHA lige gostuju vicešampionu Hrvatske, Nexe iz Našica (subota, 19 časova), ekipom sa kojom su poravnati na tabeli.

tr

Rukometni šampion Bosne i Hercegovine Borac m:tel imaće težak zadatak u 9. kolu regionalne SEHA lige. Banjalučani gostuju ekipi Neksea iz Našica, koja je u dosadašnjem dijelu sezone ostvarila po jednu pobjedu i remi, baš kao i crveno-plavi.

Banjalučani su u prošlom kolu poraženi na domaćem terenu od Zagreba 24:30, dok su Našičani par dana kasnije protiv istog rivala odigrali odličan meč, pružili žestok otpor, ali je hrvatski šampion na kraju ipak slavio 32:29.

“Očekujemo veoma tešku utakmicu. Trenutno nismo u zavidnoj formi. Ekipa Nexe-a je u ovom trenutku kvalitetniji protivnik i uigrana ekipa, što su pokazali i protiv Zagreba u prošlom kolu. Idemo na gostovanje da pružimo svoj maksimum. Ekipa će biti kompletna, osim Duška Hercegovca, koji je već duže vrijeme povrijeđen. Ekipa iz Našica je favorit, a mi idemo da pokušamo da ih iznenadimo i ostvarimo što bolji rezultat za nas”, poručio je rukometaš Borca m:tel Srđan Trivundža.

I trener Banjalučana Igor Rađenović prepušta ulogu favorite hrvatskom timu.

“Gostujemo ekipi koja je sličnog kvaliteta kao i mi, ali s obzirom da su domaćini, njima pripada uloga favorita. Da su dobra ekipa, pokazali su i protiv šampiona Hrvatske Zagreba u prošlom kolu, što pokazuje da nas očekuje težak susret. Pokušaćemo da iznenadimo domaćina, a koliko ćemo u tome uspjeti, zavisiće i od igre Nexe-a”, rekao je Rađenović.

Nexe domaće mečeve igra u dvorani “Gradski vrt” u Osijeku, a meč protiv šampiona BiH na programu je u subotu od 19 časova.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/trivundza-u-osijek-po-iznenadenje/||claudebot