Borac m:tel: U Kragujevac po cijeli plijen

Objavljeno: 18. 9. 2014 u 09:22h

Rukometaši Borca m:tel će večeras od 19 časova u premijernom meču trećeg kola SEHA Gasprom Južni tok lige odmjeriti snage sa domaćim Radničkim, koji je debitant u regionalnom takmičenju.

borac rk

“Predstoji nam meč sa ekipom iz našeg ranga, šanse za trijumf su izjednačene. Imamo problem sa dva povrijeđena igrača Mirkom Mikićem i Milanom Đukićem i njihov nastup je pod znakom pitanja. O tome ćemo odlučiti pred samu utakmicu. Idemo da se borimo, da damo sve od sebe i nadam se da uzmemo prve bodove u sezoni. Naša prednost je iskustvo u igranju SEHA lige, a i odmorniji smo, jer će to biti njima treća utakmica u desetak dana”, naglasio je trener Banjalučana Igor Rađenović.

Novajlija u redovima “crveno-plavih” Davorin Vujović vjeruje da se sa ovog gostovanja mogu donijeti bodovi, ali se mora igrati maksimalno angažovano.

“Radnički debituje u SEHA ligi i željni su dokazivanja. Riječ je o kvalitetnoj ekipi, koja je prošle sezone bila vicešampion Srbije. Očekuje nas tvrda utakmica i nadam se što boljem izdanju moje ekipe i osvajanju prvih bodova u SEHA ligi ove sezone”, istakao je Vujović.

On je naglasio da je u novoj sredini veoma dobro primljen.

“Momci iz ekipe su me odlično prihvatili, atmosfera na treninzima i u svlačionici je stvarno ostavila veoma pozitivan utisak na mene, tako da mi je stvarno drago što sam došao u Banjaluku i što sam dio jednog kluba sa tradicijom, kao što je Borac. SEHA liga je poslije Bundeslige najjača rukometna liga na svijetu. Imena ekipa koje učestvuju samo govori o tome o kakvoj ligi je riječ. Meni je ovo prvi put da igram SEHA ligu, tako da mi je drago što mogu igrati protiv ekipa koje se bore za osvajanje Lige šampiona”, dodao je Vujović.

Sa dosta optimizma u Kragujevac je otputovalo i desno krilo Banjalučana Nikola Tešić.

“Prve tri utakmice u ovoj sezoni pokazale su da se skoro ravnopravno možemo nositi i sa najjačima u regionalnom takmičenju. Zato vjerujem da se sa ovog gostovanja možemo vratiti sa cijelim plijenom. Da bismo do toga došli, moramo pružiti maksimum u što ne sumnjam”, rekao je Tešić.

Parovi trećeg kola: Radnički – Borac m:tel (19 časova), Meškov Brest – Zagreb (subota, 15), Vesprem – Metalurg (subota 16), Tatran Prešov – Vojvodina (subota, 18), Vardar – Nekse (nedjelja, 20.15 časova).

SEHA

1. Vesprem 5 5 0 0 164:118 15

2. Vardar 4 3 0 1 107:95 9

3. Metalurg 3 2 0 1 90:77 6

4. Meškov B. 2 2 0 0 60:53 6

5. Zagreb 2 1 0 1 56:44 3

6. Tatran P. 3 1 0 2 82:87 3

7. Radnički 2 0 1 1 46:59 1

8. Vojvodina 3 0 1 2 64:82 1

9. Borac m:tel 3 0 0 3 78:95 0

10. Nekse 3 0 0 3 63:100 0

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-mtel-u-kragujevac-po-cijeli-plijen/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])