Borac dočekuje Skopljance

Objavljeno: 10. 9. 2014 u 14:12h

Rukometaši Borca “m:tel” u utakmici drugog kola SEHA Gasprom Južni tok lige večeras će u sportskoj dvorani “Borik” , 20 časova, ugostiti makedonski Vardar.

borac rukomet

“U ovom trenutku Skopljanci su uz Vesprem sigurno najkvalitetnija ekipa u regionalnom takmičenju, ali nećemo se unaprijed predati baš kao ni protiv Mađara”, naglasio je trener “crveno-plavih” Igor Rađenović.

U taboru Banjalučana svi su svjesni da je Vardar u ovom trenutku apsolutni favorit.

“Pokušaćemo da odigramo agresivnije u odbrani, a u napadu da igramo smirenije i da izbjegavamo polukontre, da nam se ključni igrači ne bi prerano umorili. Svjesni smo da će biti veoma teško da ostvarimo povoljan rezultat, ali bi bio prezadovoljan da ponovimo igru kao protiv Vesprema”, dodao je Rađenović.

Srednji bek Borca “m:tel” Stefan Janković očekuje veliku podršku sa tribina i obećava da će saigrači i on skupo prodati kožu.

“Ukoliko želimo da se bilo čemu nadamo u ovom susretu moramo da pružimo maksimum. Daćemo sve od sebe, a očekujem i veliku podršku sa tribina, jer samo tako možemo da se ravnopravno nosimo sa velikim favoritom”, naglasio je Janković.

Treba reći da dres Skopljanaca nose nekadašnji reprezentativac Srbije i Španije Arpad Šterbik, najbolje svjetsko desno krilo Rus Timur Dibirov, bek Hrvatske reprezentacije Blaženko Lacković, golman srpskih “orlova” Strahinja Milić i njegov reprezentativni kolega Alem Toskić

Početak u 20 časova

Iako je prvobitno bilo planirano da se utakmica igra od 19 časova, početak je pomjeren za 60 minuta – na 20 časova.

“Razlog za to je četvrtfinalni susret Svjetskog prvenstva u košarci između Srbije i Brazila, koji se igra od 18 časova. Zbog toga smo uz saglasnost sa rivalom, ali i čelnicima SEHA Gasprom Južni tok lige pomjerili početak susreta i duel sa Vardarom započeće u 20 časova”, naglasio je vršilac dužnosti direktora Banjalučana Nebojša Golić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-docekuje-skopljance/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])