Borac m:tel: Ohrabrenje pred Vesprem

Objavljeno: 3. 9. 2014 u 11:21h

Jsmo poraženi od Meškov Bresta sa 31:27, ali smo zadovoljni igrom i otporom koje smo pružili u Bjelorusiji. Upravo ta partija je ohrabrenje pred predstojeća iskušenja.

rukomet

Istakao je ovo srednji bek Borca m:tel Srđan Trivundža analizirajući susret prvog kola SEHA Gasprom Južni tok lige.

“Meč sa Bjelorusima pokazao je da možemo skoro ravnopravno parirati najjačim ekipa u regionalnom takmičenju i zato očekujem dobro izdanje i protiv Vesprema sa kojim u petak od 20 časova u dvorani “Borik” unaprijed igramo meč četvrtog kola. Ne treba da zaboravimo da smo u duelu sa Meškov Brestom bili oslabljeni. Duško Hercegovac je povrijedio koljeno, a Goran Trkulja nastavio karijeru u španskoj Elgorijagi, tako da smo bili bez njih dvojice, što se osjetilo naročito u fazi odbrane. Zbog toga je trenerski tandem Aleksandar Međedović i Igor Rađenović morao sprovesti neke rotacije u odbrani”,naglasio je Trivundža.

Iskusni prvotimac Banjalučana ipak upozorava da su Mađari u ovom trenutku jedna od najjačih ekipa ne samo u Ligi, već i na cijelom Starom kontinentu.

“U prošloj sezoni igrali su Fajnal for Lige šampiona, a ove sezone cilj im je stepenica više. To znači bar plasman u finale. Zbog toga je svima jasno da je u meču sa nama Vesprem apsolutni favorit. Zato nam je potrebna pomoć publike u petak i očekujemo da uz prepun “Borik” možemo ostvariti dobar rezultat”, dodao je Trivundža.

Naporan put

Put u Bjelorusiju bio je dug i naporan. Banjalučani su putovali do Beograda autobusom, zatim avionom do Varšave, a iz Poljske do Bjelorusije ponovo autobusom.

“U Brest smo doputovali samo 12 časova prije utakmice i nismo imali ni treninga. Slična je situacija bila i u povratku, a u Banjaluku smo stigli juče rano ujutro”, naglasio je Trivundža.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-mtel-ohrabrenje-pred-vesprem/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])