Nebojša Golić: “Razmišljam o odlasku iz Borca”

Objavljeno: 4. 7. 2014 u 15:09h

Na klupskom računu nemamo ni marke i to je glavni razlog zašto nismo uspjeli da zadržimo trenera Janija Čopa, kome je na kraju sezone istekao ugovor. Situacija je stvarno teška, tako da i ja sve više razmišljam o odlasku iz kluba.

golic

Istakao je direktor Rukometnog kluba Borac m:tel Nebojša Golić. On je zatim dodao da mu je žao što je trener Čop napustio ekipu.

“Zbog nedostatka novca već smo odustali od nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a sada smo ostali i bez trenera. Situacija je jasna. Čopu je istekao ugovor, Borac na računu nema ni marke i razlaz je bio neminovan. Svima u klubu je žao što se ovo dešava, ali iz ove kože ne možemo”, naglasio je Golić.

Problemi u kojima se nalazi nekadašnji prvak Evrope nisu od juče.

“Skoro je godinu kako je imenovana nova uprava. Pokušali smo na razne načine da se borimo, ali je očigledno da je naša borba uzaludna. Zaista ne znam kako da izađemo iz agonije i ozbiljno razmišljam o tome da se povučem sa ove funkcije”, navodi Golić.

U ovakvoj situaciji iluzorno je razmišljati o tome ko bi mogao biti Čopov nasljednik, ali i sa kojim će sastavom Banjalučani dočekati novu sezonu.

“U ovom trenutku se apsolutno ništa ne zna, ni ko će igrati, ni ko će biti trener, ni ko će ostati u klubu. Problemi su se nagomilali do tačke ključanja, a nikog nema da nam priskoči u pomoć. Jednostavno, ne vidim način kako da “preživimo”, dodao je Golić.

Dug

Još odranije je poznato da je dug Banjalučana premašio dva miliona maraka. Mnogi bivši igrači i treneri tužili su klub zbog neizmirenih obaveza, a klupski račun je blokiran.

“U ovakvoj situaciji ne treba biti mnogo pametan da se zaključi da Borcu prijeti gašenje. Alarm je odavno uključen i ako se nešto hitno ne promijeni, ne vidim način kako će klub opstati”, izjavio je Golić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/nebojsa-golic-razmisljam-o-odlasku-iz-borca/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])