Jens Vagner uručio donaciju Školi šaha “Skakač”

Objavljeno: 13. 2. 2015 u 20:12h

Jens Vagner, ataše za kulturu u Ambasadi Njemačke u BiH, uručio je u četvrtak, 12. februara, u hotelu “Banjaluka” donaciju Školi šaha “Skakač”.

donacija1

Donacija obuhvata šahovske garniture i digitalne satove na kojima će se 14. marta igrati tokom Festivala prijateljstva “Matirajmo predrasude”, ali i demonstracione table, što će omogućiti osavremenjivanje trenažnog procesa.

Vagner je govorio o neprocjenjivoj ulozi šaha u društvu, u procesu razvoja saradnje među različitim društvenim grupama, kao i projektima koje Ambasada Njemačke provodi u gradu na Vrbasu.

Nakon toga je odigrao partiju sa Bojanom Maksimovićem, evropskim vicešampionom u rješavanju šahovskih problema.

donacija2

Branko Tomić je u ime Škole šaha “Skakač” zahvalio na povjerenju ukazanom od strane Ambasade Njemačke, te upoznao gosta o toku priprema za Festival prijateljstva, na kojem će, u pratećem programu, učestvovati i velemajstor Borki Predojević.

Ceremoniji su prisustvovali učesnici Festivala prijateljstva, sudije i predstavnici Šahovskog saveza grada Banjaluka.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/jens-vagner-urucio-donaciju-skoli-saha-skakac/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])