Davor Džombić, odbojkaš Borca m:tel: Cilj nam je finale plej-ofa

Objavljeno: 5. 1. 2015 u 15:26h

Želja svih u klubu je finale plej-ofa. Baš su svi zagriženi i jedva čekaju da počne drugi dio prvenstva. Ambiciozni smo i vjerujemo da možemo to da ostvarimo pa tamo šta nam Bog da.

gb

Kazao je ovo za “Glas Srpske” jedan od najboljih odbojkaša Borca m:tel Davor Džombić. Banjalučani su trenutno treći na tabeli Premijer lige BiH i vrlo su blizu toga da obezbijede jedno od prvih šest mjesta koje bodi u plej-of. Iako novajlije u društvu najboljih, oni ne žele da se zadovolje samo tim.

“Realan cilj je da budemo druga ekipa u državi, ali to treba i da dokažemo. Prve dvije ekipe idu direktno u polufinale, a ostali idu u četvrtfinale. To treba izbjeći. Međutim, idemo utakmicu po utakmicu. Ne želimo još da razmišljamo o plej-ofu. Sedam kola nije malo. Prvo želimo da pobijedimo Kakanj, pa nam dolazi Mladost. To će biti derbi. Trebalo bi da im se osvetimo za dva tijesna poraza ove sezone”, rekao je Džombić.

On vjeruje da Borac može pružiti još bolje partije u nastavku sezone. Kako je kazao dobro su se ukomponovali.

“Krenuli smo dobro da igramo. Svi su jako ambiciozni. Dobra je atmosfera na treningu. Na početku sezone došlo je mnogo novih igrača i sada smo pronašli neku hemiju. Drugi dizač dugo nije bio registrovan i otkako je počeo da nastupa totalno je druga igra. Naša velika prednost je “dugačka klupa”. Imamo devet igrača koji mogu igrati u prvoj postavi i svi oni mogu da donesu preokret sa klupe”, dodao je Džombić.

On se pred početak ove sezone vratio u Banjaluku. Dosta znači za igru Borca. Smatra da može još bolje da igra, ali mu je žao  što grad ne brine dovoljno za klub.

“Grad još nije obezbijedio salu, ne izlazi nam u susret. Imamo loše termine za trening. Igramo u dvorani koja je preniska, ne možemo normalno da radimo. Imamo uspjeha i možemo da napravimo nešto. Ako budemo među prve tri ekipe nadam se da će grad to prepoznati”, zaključio je Džombić.

Premijer liga

  • 1. Mladost 11      10      1        31:7   29
  • 2. Gacko     11      8        3        27:13 24
  • 3. Borac     11      8        3        28:15 22
  • 4. Kakanj78 11      5        6        23:20 19
  • 5. Radnik   11      6        5        22:21 16
  • 6. Domaljevac      11      6        5        19:21 15
  • 7. Jedinstvo         11      5        6        22:23 15
  • 8. Ilijaš   11      4        7        18:24 15
  • 9. Modriča         11      2        9        10:28 6
  • 10. Bosna    11      1        10      8:32   4

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/davor-dzombic-odbojkas-borca-mtel-cilj-nam-je-finale-plej-ofa/||claudebot