Odbojkašima Borac m:tela cilj ulazak u plej-of

Objavljeno: 3. 12. 2014 u 09:42h

“Odigrali smo dobro dosadašnji dio sezone. Nadam se da ćemo izboriti ulazak u plej-of i vjerujem da imamo kvalitet za to. Najbitnije je što imamo kompaktan tim i što svaki igrač može da doprinese da ekipa ostvari što bolji rezultat.”

slikacitava (1)

Kazao je ovo trener odbojkaša Borac m:tela Saša Rendić, čiji izabranici trenutno zauzimaju šesto mjesto na tabeli Premijer lige BiH, posljednje koje vodi u plej-of, što je glavni cilj Banjalučana.

“Momci su iz utakmice u utakmicu sve bolji. Naša velika prednost je što nismo vezani za šest igrača, već imamo njih deset koji su igrali i dali svoj doprinos. Svako može ući sa klupe i donijeti promjene na terenu, što je naša prednost u odnosu na rivale. Meni je najbitnije da smo svi kao ekipa i da nema veze ko počinje meč, a ko ulazi. Imamo kvalitet da budemo u prvih šest na kraju. Ako pobijedimo kod kuće u ključnim mečevima protiv rivala za to mjesto, mislim da neće biti problema da izborimo cilj”, rekao je Rendić.

Borac je u posljednjem kolu došao do prve gostujuće pobjede savladavši Domaljevac.

“Pobjeda protiv Domaljevca je bitna zbog igrača koji još  uvijek ne vjeruju u sebe. Polako počinju da sazrijevaju kao ekipa, podiže im se samopouzdanje i već počinju vjerovati da mogu dobiti svakoga. Smatram da mogu još bolje i nadam se da će biti nekih stimulacija, jer do sada smo dobili novčanu pomoć od grada kojom je pokriven budžet da završimo sezonu. Ne vjerujem da ćemo mijenjati tim, jedino očekujem da uskoro sredimo papire za dizača iz Crne Gore”, dodao je Rendić.

Borac konstantno ima problema sa dvoranom za treniranje, jer “Borik” nema uslove za odbojku i vjerovatno neće imati, dok u sali studentskog kampusa nema termina, iako je uprava učinila sve da ih dobije. Uprkos svemu, Rendić najavljuje nove pobjede već u subotu kada će dočekati Modriču.

“Mislim da ćemo pobijediti. To je bitno pred završetak polusezone. Do kraja decembra odigraćemo još dva kola i onda slijedi pauza do sredine januara”, zaključio je Rendić.

Premijer liga

  • 1. Mladost 8        7        1        22:6   20
  • 2. Gacko     8        6        2        20:7   19
  • 3. Radnik   8        6        2        19:12 15
  • 4. Kakanj 78         8        4        4        16:14 14
  • 5. Jedinstvo         8        4        4        18:15 13
  • 6. Borac     8        5        3        17:16 13
  • 7. Domaljevac      8        4        4        12:14 11
  • 8. Ilijaš   8        2        6        12:19 9
  • 9. Modriča         8        1        0        7        5:21   3
  • 10. Bosna    8        1        7        6:23   3

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/odbojkasima-borac-mtela-cilj-ulazak-u-plej-of/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])